150TL termal macun önerisi

• Konuyu başlatan xaad
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.277

xaad

Centipat
Selamlar. 50 ila 150 TL arası termal macun önerisi yapabilir misiniz? Yapanlara şimdiden teşekürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Master Gel vs. hepsinin neredeyse değerleri birbirine yakın sıcaklıkta. Geçen gün baya bir araştırdım ve sonuç olarak 4 gr Arctic MX-4 almaya karar verdim. master serisi iyi ama biraz para tuzağı gibi özellikleri. Eğer alabiliyorsan Thermal Grizzly Kryonaut al ki tr de bulman imkansız gibi. Ben Thermal Grizzly sıvı metal uygulayana kadar MX-4 aldım GS73VR 6RF notebookuma sana da öneririm. En ucuza satıldığı yer Webdenal.com. 4 gr almanı tavsiye ederim 2 grama oranla daha mantıklı.
İkisi de tükenmiş.
QP bilişimdeki mastergel pro macunu alabilirsiniz. Fiyatı uygun ve kargo ücretsiz.
Maker bulursun TR'de ama maliyeti gereksiz yüksek olur değmez. Ki kullanacağın bişeşeni söylememişsini, paylaşırsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

CM Maker Nano 11 değere sahip, MX-4 ise 8,5. Daha düşük görüyorum. Tercih meselesi diyelim.
Termal iletkenlik 4W ı geçtikten sonra 1 2 derece oynar sıcaklık. 65W çeken bir işlemcinin çıkacağı maksimum değerler zaten belli olduğu için bi yerden sonra anca kaliteli bir sıvı soğutma fark yaratabilir. Ama Ryzen 7, Core i9 yada x serisi işlemci kullanılıyosa tabii ki faydası olacaktır maker ın.

Bu ilanda bi arkadaş satıyor ama macunu bitirip kalitesiz macunmu çekti içine ya da boş tüp mü gelecek bilemezsin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hala satılıksa 150 TL ye sadece bu önerilir bence.

Selamlar. 50 ila 150 TL arası termal macun önerisi yapabilir misiniz? Yapanlara şimdiden teşekürler.
Sistemimde 240ml sıvı soğutma ile yaklaşık 1 yıl civarında Noctua NT-H1 Termal Macun kullandım. Performansı, MasterGel Pro' ya göre biraz daha iyi. Ama bu farkı, performans artışı ile kıyaslamak imkansız. Ama 50-150tl fiyat aralığı koyduğunuz için ben size Noctua NT-H1 öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı