150TL Webcam önerisi

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 9600X | GIGABYTE B850 EAGLE WIFI7 ICE | Crucial Pro 2x16 DDR5 6000MHz CL36 | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair NAUTILUS 240 RS ARGB 240MM | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | GameSir Nova 2 Lite | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21
Meslek
Uçak Teknisyeni
Zoom için Webcam istiyorum. 720p olsa iyi olur. Ders için genellikle.

Net olarak çekermi? balık gözü falan değil?
Yorumlar;
"Gayet kaliteli bir kamera. Tak çalıştır zaten kolayca kullanmaya başlıyorsunuz. Görüntü de ses de gayet iyi. Canlı derste kullanıyoruz ve memnunuz."

"ses ve görüntü süper canlı dersler için tam bir harika.everst webcemden çoook iyi .teşekkürler trendyol. 2 günde ürünü aldım. vidyo çekimi içinde gerçekten çok iyi. canlı görüntü."

"Laptop için aldım, ses ve görüntü kalitesi süper tavsiye ederim. Gece veya daha loş ortamda karlı gösteriyor ama ortam aydınlatılınca görüntü cam gibi."

Yorumlar iyi. Enes arkadaşımızın önerdiği 70 tl'lik sözde '1080 p' kameralara inanma alırsın sonra bi bakarsın görüntü 1990'ların güvenlik kameraları gibi olur benden söylemesi.

Yorumlar;
"Gayet kaliteli bir kamera. Tak çalıştır zaten kolayca kullanmaya başlıyorsunuz. Görüntü de ses de gayet iyi. Canlı derste kullanıyoruz ve memnunuz."

"ses ve görüntü süper canlı dersler için tam bir harika.everst webcemden çoook iyi .teşekkürler trendyol. 2 günde ürünü aldım. vidyo çekimi içinde gerçekten çok iyi. canlı görüntü."

"Laptop için aldım, ses ve görüntü kalitesi süper tavsiye ederim. Gece veya daha loş ortamda karlı gösteriyor ama ortam aydınlatılınca görüntü cam gibi."

Yorumlar iyi. Enes arkadaşımızın önerdiği 70 tl'lik sözde '1080 p' kameralara inanma alırsın sonra bi bakarsın görüntü 1990'ların güvenlik kameraları gibi olur benden söylemesi.
Kablosu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı