150TL Wi-fi Adaptör Önerisi

BatuhanYALIN

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhabalar, iç mekân, KYK yurt internetini hızlı kullanabileceğim yüksek menzilli, dolayısıyla antenli bir wi-fi adaptörüne ihtiyacım var. Yurt çok oda ve duvarlı, modeme pek yakın da sayılmayız. AC modelleri pek tercih etmek istemiyorum çünkü şu anda KYK yurdunda ikame etmekteyim ve haliyle yurtta AC bir modem yok, boşa para fazla vermek istemiyorum. Gerekirse alacağım adaptöre ekstra anten alabilirim. Bugün sipariş vermek istiyorum bütçem şu an en fazla 150TL. Ama hani bir 50 daha koy bak bu farka daha süper bir şey alabilirsin derseniz biraz esnetebilirim. Alacağım adaptörü uzun saatler kullanacağım için dayanıklı bir ürün lazım, KYK'nın leş internetiyle internette gezinmekten çok video izlemeye zorlamak istiyorum. Bu ayarda bir cihaz arıyorum sevgili Technopatlar. Benim araştırmalarım sonucu bulduğum modeller:

* TP Link Archer T2UH 600Mbps AC 3Dbi Tek Anten

* TP Link TL WN8200ND 300Mbps 2x5Dbi Çift Anten

* Asus USB N14 300 300Mbps 2x5Dbi Çift Anten

* TP Link TL WN722N 150Mbps 4Dbi Tek Anten
Ek olarak bahsetmeyi unutmuşum eğer KYK interneti müsade ederse LoL, Knight Online, Metin2 gibi online oyunlar da oynarım diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı