Hem Linux da hem de Windows'ta çalışabilecek sürücü ve kopma problemi yaşatmayacak Wireless adaptör istiyorum.
Bütçe: 150TL.
Hayır.Ethernet'le bağlantı münkün mü?
Hayır.
Mercusys olanın ubuntu'yu desteklediğinden emin misiniz?![]()
Mercusys MU6H 650 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Mercusys MU6H 650 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Mercusys MU6H 650 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu adaptör de windows10 desteklemiyor.![]()
Asus PCE-N15 Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus PCE-N15 Kablosuz Ağ Adaptörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Mercusys olanın Ubuntu'yu desteklediğinden emin misiniz?
2 adaptörde isteklerimi karşılamıyor. (Mercusys'in sitesine baktım maalesef desteği yokmuş.)Bakmadım o linke ama mercusys markasını bilmiyorum ASUS'u biliyorum ama o Mercusys'in sitesine bakabilirsin driver kısmından.
2 adaptörde isteklerimi karşılamıyor. (mercusys'in sitesine baktım maalesef desteği yokmuş.)
Sizce olsa bu konuyu açar mıydım?Gerçekten Ethernet'le bağlanma şansınız yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.