150TL'ye Steam'den oyun tavsiyesi

Monster Hunter World - Chivalry 2 - AC Black Flag - Dying Light - Kingdom Come Deliverance - Watch Dogs 2 liste daha da uzatılabilir. Benim tavsiyem bunların yerine git 3-4 aylık Xbox Game Pass al. O süreçte ayırdığın vakte göre bir çok singleplayer oyun bitirip, yeni oyunlar deneyebilirsin.
Pc sini gördün mü? Ona göre oyunlar öner.

Peki AC serisinden hangi oyunu önerirsiniz? Hikayeyi takmıyorum pek oynanışa bakıyorum.
AC serisi yine bir ubisoft çöpüdür. Seri sürekli birbirini tekrar eder ve bir hikaye üzerinde bir geliştirme söz konusu değildir. Yine ubisoft’un Farcry oyununda olduğu gibi, ilk 3 oyundan sonrası gereksizdir. AC serisi için ezio üçlemesi değerlidir, gerisi olmasa da olurdur. Gerçi, blackflag oyunu da denenebilir. Ancak bütçe tam da 150 lira olduğunda, RDR’den daha iyi bir oyun çıkmaz. Önerim kesinlikle RDR’den yana.

Senin güzel hatırın için YouTube'dan baktım, 720p low ayarlar ile 60 fps oynanabiliyormuş. @Evou Discord Nitro'dan gelen elimde 2 aylık Game Pass kodu var. Bende Gamepass halihazırda olduğu için kullanamıyorum. Sana nereden gönderebilirim?

Sanırım en sağlıklısı Steam olacaktır. İlgileniyorsan aynı kullanıcı adıyla aratıp bulabilirsin. Steam bakiyeni de gelecek hafta yapılacak olan yaz indirimlerinde kullanabilirsin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı