Çözüldü 153 neden arar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

iremss

Hectopat
Daha fazla  
Hiçbir şey yapmadim etmedim okul cikisinda hem benim hem de arkadasimin telefonunda 153 diye arama vardi once onu 1 saat sonra beni aramislar daha aranmadim arastiriyorum bir şey cikmiyor ceza falan diyor ceza icin yasim yetmiyor daha.

Çözüm
153 belediyenin numarası. Dolandırıcı falan değil. Beni de aramışlardı bende açamadım da, sanırım anket gibi bir şey için arıyorlar.
Hiçbir şey yapmadim etmedim okul cikisinda hem benim hem de arkadasimin telefonunda 153 diye arama vardi once onu 1 saat sonra beni aramislar daha aranmadim arastiriyorum bir şey cikmiyor ceza falan diyor ceza icin yasim yetmiyor daha.
Dolandırıcıdır. Ceza diyorsa ama ceza çıkmıyorsa, ikinizin telefonu da arandıysa başka ne olabilir ki?

Artı -1 Eksi

Beni de aradılar galiba İstanbulkart vizeleme hatırlatması için arıyorlar.

Wi-Fi calling özelliğin açıksa dolandırmak için aramışlardır.

Dolandırıcıdır. Ceza diyorsa ama ceza çıkmıyorsa, ikinizin telefonu da arandıysa başka ne olabilir ki.

Wi-Fi calling özelliğin açıksa dolandırmak için aramışlardır.

Dolandirici olmasina ihtimal vermedim cunku internette arastirinca belediye falan cikiyor o yuzden hani herhangi bir şey mi var da arandim diye merak etmistim cevaplar icin teşekkürler icim rahatladi.

Beni de aradılar galiba İstanbulkart vizeleme hatırlatması için arıyorlar.

153 belediyenin numarası. Dolandırıcı falan değil. Beni de aramışlardı bende açamadım da, sanırım anket gibi bir şey için arıyorlar.

En iyi cevap bu teşekkür ederiimmm.

Yıl sonu yaklaştığı için indirimli akbillerin yenilenme dönemi geliyor o yüzden aramışlardır hatırlarma için İBB'ye ait numara kardeşimi de aradılar aynı şekilde.

Belediye numarası. Sizlere ceza ile ilgi bir şey olsa tebligat gelir arama değil. Gönlünüz rahat olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı