1570 TL AMD A10 7890K Ofis Amaçlı Sistem Toplama

gencer80

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2016
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selamlar arkadaslar. İsyerimin bilgisayarı artık can sıkmaya basladı ve bütün önemli bilgiler de kayıtlı. Her an bir seyler olacakmıs hissine kapılıyorum. PC'den anladıgım da söylenemez, bu sebepten dolayı yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. Ekonominin el verdigi ölçülerde, biraz arastırma yaptım ve bana uygun oldugumu düsündügüm bir sonuca vardım. Gönül ister ki en iyisi olsun ama sartlar izin vermiyor. Genelde oyun oynamam ama bazen oynayacagım, o da sadece CS:GO olur büyük ihtimal. Bu PC'nin beni 7-8 yıl idare etmesi gerek. Topladıgım sistem parcaları sunlar:
  1. AMD A10 7890K - 537 TL
  2. MSI A68 HM E 33 V2 - 143 TL
  3. Kingston HyperX Beast 16 GB 2400 MHz - 344 TL (Kingston HyperX Savage var, hangisi daha iyi olur?)
  4. Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB - 165 TL
  5. Samsung 750 Evo SSD 120 GB - 157 TL
  6. Aerocool GT 500W - 230 TL (Dark Samurai 600W 362 TL alternatif olarak.)
Toplamda 1576 TL tutuyor arkadaslar. Sizlerden yardımızı istedigim konu, ileride islemciyi degiştirebilirim. Ekran kartı ekleyebilirim. Bu sistemin biraz esnek ve ileride degisime acık olmasını istiyoruım. Sizler bu yönde bana yardımlarınızı esirgemezseniz memnun olurum. Cünkü kafam cok karısmıs durumda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geleceğe dönük sistem toplamak istiyorsunuz. Geliştirmeye müsait bir sistem alacaksanız, tercihiniz Intel Skylake olmalı. Seçtiğiniz sistemin mimarisi çok eski, geliştirilecek bir tarafı yok. Intel i3 6100 işlemcili bir sistem toplayıp içindeki HD 530 dahili grafik ile idare edebilirsiniz ekran kartı alana kadar. Ve aynı sisteme işlemci + ekran kartı takviyesi yaparak sistemin fiyatını rahatlıkla 7-8 bin TL'ye çıkartabilirsiniz. Önü açık yani.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı