159 TL Değerindeki Control Ücretsiz Oldu

Epic'in verdiği bu güzel oyunlar vesilesi ile beğendiğim sağlam birkaç oyunu Steam yerine Epic'den aldım. Vermiş oldukları indirim kuponları ile indirimleri denk getirip Metro Exodus, RDR2, AC Odyssey gibi oyunları Steam yerine bu platformdan aldım. Bununla birlikte epey zamandır aklımda olan Death Stranding oyunu indirim ve kupon ile birlikte 80 liraya geliyor. Bu oyunu da yine bu platform üzerinden satın almayı düşünüyorum (Steam'de 30 level, içerisinde 115 oyun olan bir hesabım var ve ona rağmen Epic Games'e vefa borcu hissediyorum, bu yüzden arada bir almak istediğim oyunları Epic Store üzerinden satın alıyorum 😂 ).
Hocam ben de sizin gibi düşünüyorum. Satın alacağım oyun epicte varsa fiyat aynıysa epicten alıyorum. Nba hayranıydım adamlar sayesinde ücretsiz oynuyorum. Bence bu kadarını hakediyorlar.
 
Bir gün Epic kapanırsa arkasından çok ağlarız. Yaptıkları cidden büyük bir olay. Milyonlarca kişiye ücretsiz oyun vermek.
Eğer öyle bir durum olsa ciddi üzülürüm, şuan kütüphanemde 62 oyun olmuş Epic sağ olsun ve bu oyunların sadece 4 tanesini kendim satın aldım. Geri kalanlar Epic reyizin hediyeleri. 🥳
 

Geri
Yukarı