15k hazır sistem öneri

shenspot

Centipat
Daha fazla  
Monitöre gerek yok
Valorant CS:GO Minecraft Roblox The Forest GTA V PUBG Zula gibi oyunlarda iyi FPS verecek PC önerir misiniz 15k civarı bütçem var

Monitöre gerek yok.
Valorant CS:GO Minecraft Roblox The Forest GTA V PUBG Zula gibi oyunlarda iyi FPS verecek PC önerir misiniz 15k civarı bütçem var.

Soylediğin oyunlarda işini gorebilir isteğe bağlı işlemciyi 5600 yapabilirsin.

O fiyata 2. el daha uygun olur. Ya da biraz bekle uygun fiyatlı güzel ürünler olabiliyor PC-GOAT gibi.

Soylediğin oyunlarda işini gorebilir isteğe bağlı işlemciyi 5600 yapabilirsin.
Arkadaşın attığı sistem güzel. Söylediğin oyunları oynarsın çok rahat bi şekilde.

PSU dışında güzel XFX soğutmasında sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. 15650 TL yapıyor RX 6650 XT ile belki 2. el ekran kartı bakılabilir garantisi olan.

Tavsiyem 2. elden garantili ekran kartı bakıp kalan parayla şu PSU'yu almasıdır.

PSU dışında güzel XFX soğutmasında sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. 15650 TL yapıyor RX 6650 XT ile belki 2. el ekran kartı bakılabilir garantisi olan.

Tavsiyem 2. elden garantili ekran kartı bakıp kalan parayla şu PSU'yu almasıdır.
Eline sağlık hocam.

Benim attığım sistem güzel mi hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı