15TL oyun önerisi

Katılım
3 Ocak 2021
Mesajlar
2.299
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
R34'ün direksiyonu.
Arkadaşlar strateji oyunu önerisi istiyorum. 15TL'den fazla olmasın. Hearts of Iron 4 ve Europa Universalis 4 var sadece.
 
Death or dishonor almayı düşünüyorum. Bir de Sabaton soundtrack ama müzik gereksiz gibi. DLC'yi alırsam 5.96TL kalıyor. Sizce oyun almak mı yoksa DLC almak mı daha mantıklı.
2200 saat civarı oynadım oyunu. Eğer bu oyunu devamlı oynayacaksan DLC almak daha mantıklı bence. Hiç DLC almadıysan ilk olarak 1 TL bütçeni geçiyor ama Waking the Tiger tavsiye ederim. O olmazsa Battle for the Bosporus olabilir. Onların haricinde dediğiniz DLC alınabilir ardından Man the Guns, La Resistance falan. Bunları almadan soundtrack almak mantıksız bence.
 
2200 saat civarı oynadım oyunu. Eğer bu oyunu devamlı oynayacaksan DLC almak daha mantıklı bence. Hiç DLC almadıysan ilk olarak 1 TL bütçeni geçiyor ama waking the tiger tavsiye ederim. O olmazsa Battle for the bosporus olabilir. Onların haricinde dediğiniz DLC alınabilir ardından man the guns, la resistance falan. Bunları almadan soundtrack almak mantıksız bence.

La resistance, waking the tiger ve Battle of bosphorus var. Sizce death or dishonor almak mı yoksa farklı bir strateji oyunu almak mı? 360 saatim var bu arada.
 
Don't Starve olabilir fakat kart veya skin falan satarak bütçeyi biraz arttırabilirseniz Celeste öneririm, müthiş oyundur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı