Dostlar biraz araştırdım, MSConfig'den değiştirmek bir şeye çözüm olmaz vs tarzı cevaplar okudum fakat anlamadığım bir şey var. Bu olay bir sorun değil, olağan bir durum mu yoksa düzeltilmesi gereken bir şey mi? Var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dostlar biraz araştırdım, MSConfig'den değiştirmek bir şeye çözüm olmaz vs tarzı cevaplar okudum fakat anlamadığım bir şey var. Bu olay bir sorun değil, olağan bir durum mu yoksa düzeltilmesi gereken bir şey mi? Var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Senin işlemcinin yanında gelen paylaşımlı dahili grafik birimi yani onboard ekran kartı kısaca APU ekran kartın bellek ihtiyacını senin belleğinden adı üzerinde paylaşımlı olduğu için bir miktar kullanıyor.
Bilgisayarın muhtemelen laptop ve kullanamadığın RAM'ı APU kullanıyor.Modele bağlı olarak bunu BIOS'tan değiştirmek mümkün.Değiştirebilirsen de çok düşürmeni önermem çünkü masaüstünü gösterme, video render vs güç tasarrufu için işlemci üstleniyor çoğu laptopta.
Senin işlemcinin yanında gelen paylaşımlı dahili grafik birimi yani onboard ekran kartı kısaca APU ekran kartın bellek ihtiyacını senin belleğinden adı üzerinde paylaşımlı olduğu için bir miktar kullanıyor.
Bilgisayarın muhtemelen laptop ve kullanamadığın RAM'ı APU kullanıyor. Modele bağlı olarak bunu BIOS'tan değiştirmek mümkün. Değiştirebilirsen de çok düşürmeni önermem çünkü masaüstünü gösterme, video render vs güç tasarrufu için işlemci üstleniyor çoğu laptopta.