16.000 TL 2K Monitör Önerisi

Bütçe
16000 tl

dnzms

Zeptopat
Daha fazla  
Bugüne kadar hep IPS panel kullandım ve düşük kontrast değerleri yüzünden çok da memnun değilim, Türkiye'de stokları bulunabilir 2K 27" VA panel önerebilir misiniz? Aklımda sıfır Odyssey G6 LS27BG65 modeli ya da ikinci el düz G7 LC27G75 modeli var.

Son düzenleyen: Moderatör:
IPS ama 240Hz 27inç 350 cd parlaklık ve %140 sRGB kapsamı 1000:1 kontrast oranı var

IPS kesinlikle istemiyorum dersen 32inç 350cd parlaklık VA Panel 3000 Kontrast oranı %123 sRGB kapsamı olan bu var

Önerim M27Q-X olur. Kesinlikle IPS istemiyorum dersen M32QC derim ama dediğim gibi 32 inç.

Ekleme olarak bahsettiğin Samsung da güzel ama renk kapsamı verilerine ulaşamadım fakat kontrastı 2500:1 yani üzmez.

IPS ama 240Hz 27inç 350 cd parlaklık ve %140 sRGB kapsamı 1000:1 kontrast oranı var

IPS kesinlikle istemiyorum dersen 32inç 350cd parlaklık VA Panel 3000 Kontrast oranı %123 sRGB kapsamı olan bu var

Önerim M27Q-X olur. Kesinlikle IPS istemiyorum dersen M32QC derim ama dediğim gibi 32 inç.
Hocam şöyle söyleyeyim 32" kullanırım da IPS kullanmam, VA modeli inceledim güzel bir monitöre benziyor teşekkür ederim, ayrıca HDR desteği olarak HDR600 ve üzeri bildiğiniz monitör var mıdır acaba?

Hocam şöyle söyleyeyim 32" kullanırım da IPS kullanmam, VA modeli inceledim güzel bir monitöre benziyor teşekkür ederim, ayrıca HDR desteği olarak HDR600 ve üzeri bildiğiniz monitör var mıdır acaba?
Rica ederim.

HDR600 ve üstü bütçenize uygun sadece bahsettiğiniz samsung modeli var. Bütçenizde aşabileceğiniz bir miktar varsa söyleyin ona göre önerebilirim.

Rica ederim.

HDR600 ve üstü bütçenize uygun sadece bahsettiğiniz samsung modeli var. Aşabileceğiniz miktar varsa söyleyin ona göre önerebilirim.
Şimdilik 16000 ancak modele göre bu fiyat yükseltilebilir, OLED almayı düşündüm ancak uzun kullanım sonucunda yanma riskinden ötürü tercih etmiyorum. Bunun dışında AOC Q27G3XMN modeline de baktım ancak ne yazık kı ülkemizde stoğu kalmamış.

Şimdilik 16000 ancak modele göre bu fiyat yükseltilebilir, OLED almayı düşündüm ancak uzun kullanım sonucunda yanma riskinden ötürü tercih etmiyorum. Bunun dışında AOC Q27G3XMN modeline de baktım ancak ne yazık kı ülkemizde stoğu kalmamış.
Baktım fiyat ne kadara kadar çıkıyor diye ama stoklarda olan VA panel ve HDR600 üstü sadece Samsung var.

IPS olur derseniz bu da fena değildir ama yukarıda attığım gigabyteların çok altında renge sahip ve 1000 kontrasta sahip ama parlaklığı daha yüksek. Bunlar dışında önerim yok ve bence de OLED'in zamanı henüz gelmedi uzak durmanız daha iyi olur.

Baktım fiyat ne kadara kadar çıkıyor diye ama stoklarda olan VA panel ve HDR600 üstü sadece Samsung var.

IPS olur derseniz bu da fena değildir ama yukarıda attığım gigabyteların çok altında renge sahip ve 1000 kontrasta sahip ama parlaklığı daha yüksek. Bunlar dışında önerim yok ve bence de OLED'in zamanı henüz gelmedi uzak durmanız daha iyi olur.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hocam.

Hocam geç cevap için kusura bakmayın ancak fırsatım oldu, bunuda inceledim ancak pc oyunu kadar konsol oyunu da oynuyorum ve hdr400 maalesef tatmin etmiyor ancak bunun dışında gerçekten güzel bir monitör.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı