16.000 TL monitör dahil sistem önerisi

@MisSaint kasa idare eder, anakartı güzel.
Hocam bu sistem sizce nasıldır? @Emma Stone

@MisSaint PSU harici hoş sistem, idare eder bir PSU. Ekran kartı biraz daha verilip şu alınsa daha güzel olur;

Hocam siz diğer arkadaşlarında artıklarından hangisini önerirsiniz sizinki dahil bir şekilde.

Hazır sistemi al derim. Çünkü 12100 zaten 11400 muadili bir işlemci. Ekran kartı çok iyi, PSU çok iyi SSD de iyi kasa da üzmez. Monitör olarak da benim attığımı almalısın. Acer modelinden 300₺ daha pahalı ama teknoloji olarak çok daha önde.
Not: 11400F olmadığından dolayı Intel dahili grafik birimini kullanabilir ona dikkat et. Sonra "RDR 2 10 FPS Sorunu!!" diye konu açma

Sağ olun hocam. Hazır sistemi ve sizin attığınız monitörü almaya karar verdim. Kasa üzmez inşallah. Bugün akşam alacağım.

Siteye bakıyordum stok vardı. Babam geldi, yemek yedik. Girdim siteye almak için bi baktım stok yok. Şaka gibi. 9'a kadar gelmezse attıklarınızdan birisini alacağım galiba.

Hocam hazır sistem galiba gelmeyecek bugün. Diğer arkadaşların attıklarından sizinki dahil hazır sistem dahil değil bir şekilde hangisini önerirsiniz? Sizin de yorumunuzu alıp seçeceğim

Hocam hazır sistem stokta kalmayınca attığınız toplama sistemi aldım. Çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…