16.000 TL monitör dahil sistem önerisi

@MisSaint kasa idare eder, anakartı güzel.
Hocam bu sistem sizce nasıldır? @Emma Stone

@MisSaint PSU harici hoş sistem, idare eder bir PSU. Ekran kartı biraz daha verilip şu alınsa daha güzel olur;

Monitörün dahil olduğunu çok geç fark ettim :D
G.Skill RipjawsV Black 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16S-8GVKB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (X2)
Toplam: 16.127₺
Şimdi bu sisteme 1TB SSD koyabildiğim için sevindim ama PCI-e Gen3 bir SSD. Bu anakart Gen4 destekliyor. Yani aklımdan şimdilik idareten SATA bir SSD alıp sonra ele para geçince PCI-e Gen4 bir M.2 takmak da geçti. Ben olsam muhtemelen öyle yapardım.
Hocam siz diğer arkadaşlarında artıklarından hangisini önerirsiniz sizinki dahil bir şekilde.

Hazır sistemi al derim. Çünkü 12100 zaten 11400 muadili bir işlemci. Ekran kartı çok iyi, PSU çok iyi SSD de iyi kasa da üzmez. Monitör olarak da benim attığımı almalısın. Acer modelinden 300₺ daha pahalı ama teknoloji olarak çok daha önde.
Not: 11400F olmadığından dolayı Intel dahili grafik birimini kullanabilir ona dikkat et. Sonra "RDR 2 10 FPS Sorunu!!" diye konu açma :D

Hazır sistemi al derim. Çünkü 12100 zaten 11400 muadili bir işlemci. Ekran kartı çok iyi, PSU çok iyi SSD de iyi kasa da üzmez. Monitör olarak da benim attığımı almalısın. Acer modelinden 300₺ daha pahalı ama teknoloji olarak çok daha önde.
Not: 11400F olmadığından dolayı Intel dahili grafik birimini kullanabilir ona dikkat et. Sonra "RDR 2 10 FPS Sorunu!!" diye konu açma :D
Sağ olun hocam. Hazır sistemi ve sizin attığınız monitörü almaya karar verdim. Kasa üzmez inşallah. Bugün akşam alacağım.

Siteye bakıyordum stok vardı. Babam geldi, yemek yedik. Girdim siteye almak için bi baktım stok yok. Şaka gibi. 9'a kadar gelmezse attıklarınızdan birisini alacağım galiba.

Hocam hazır sistem galiba gelmeyecek bugün. Diğer arkadaşların attıklarından sizinki dahil hazır sistem dahil değil bir şekilde hangisini önerirsiniz? Sizin de yorumunuzu alıp seçeceğim

2012 üretimi Corsair VS serisi güç kaynaklarıyla aynı iç yapıyı kullanıyor, önermem. Korumaları vs. eksik. Onun dışında hoş sistem.

Hazır sistem olarak şuna bak. En tepe 6600'lerden birine sahip olması güzel avantaj.
Toplama istersen;
X2;
Hocam hazır sistem stokta kalmayınca attığınız toplama sistemi aldım. Çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı