mirann
Decapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, Valorant oyuncusu olarak topladığım sistemin yanına monitör alıyorum. 3 model arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Ekran kartım RTX 5070, işlemcim Ryzen 7 7800x3D.
www.akakce.com
Fazeon her ne kadar 540 Hz olsa bile 27 inç olması ve abdullahın videosunda izlediğim kadarıyla GtG tepki süresinin yüksek olması nedeniyle emin olamadım. ASUS ROG içinde aradaki 1K'lık farka değer mi emin olamadım. Alienware'in de düzgün bir incelemesini bulamadım.
Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 12.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Fazeon her ne kadar 540 Hz olsa bile 27 inç olması ve abdullahın videosunda izlediğim kadarıyla GtG tepki süresinin yüksek olması nedeniyle emin olamadım. ASUS ROG içinde aradaki 1K'lık farka değer mi emin olamadım. Alienware'in de düzgün bir incelemesini bulamadım.
Son düzenleyen: Moderatör: