16.000 TL Sistem Tavsiyesi

Tek tek alırsanız çok rahat bir şekilde daha kaliteli parçalar ile sistem kurarsınız parayı boşa harcamaya gerek yok isterseniz bir tane yapabilirim fikriniz değişir.
Hocam biliyorum da dediğim gibi toplama işinden pek anlamıyorum o yüzden problem oluyor :/

Bu arada soğutucunun fiyatı durduğu yerde 200 tl arttı şaka gibi.

Son düzenleme:
Hocam biliyorum da dediğim gibi toplama işinden pek anlamıyorum o yüzden problem oluyor :/

Bu arada soğutucunun fiyatı durduğu yerde 200 tl arttı şaka gibi.

Ben de hiç anlamıyordum toplamadan. Hala yüzde yüz anlıyorum denemez ama birazdan çat pat girişeceğim işe, takıldığım yerde de forumdan yardım alacağım. Uğraştırıcı biraz ama bir yere bağlı kalmamanı sağlaması süper bir duygu.

Toplama işinden anlamadığım için bende vatandan aldım herseyi ekran kartımı baska yerden almıstım onu takması kolay diye hata etmisim acıkcası. 18kdv indirimi vardı ama olsun daha uygun fiyatlıları vardı. bu tarzda bir sistemim var benimde asusz390e rogstrix2080oc falan ama 500gb 970evoplus var belli bir kac oyun dısında gerisini hdd ye atıyorum bir problemde yasamadım. birde o aldıgın ram den var bendede bir sure sonra 4x8 yapmak isterseniz problem olabilir. bulunmayabiliyor bitebiliyor siyahından secin bence. bide youtube ve forumlardan takip ettigim kadarıyla tr youtube kanallarından değil. Sıvı sogutucunun ceşidinden ziyade kasanın ve kasa fanlarının termal açıdan daha fazla etkisi oldugunu dusunuyorum. Daha iyi bir kasa tercih etmenizi öneririm. ben h500p kullanıyorum cokta memnunum aklınızda olsun.

Ya sıvı soğutma alsam mı almasam mı tereddüte düştüm. Bu bilgisayarıma 7 yıldır hiç overclock yapmadım, ona da yapmam diye düşünüyorum. Gereksiz 1,5k para vermeyeyim. Anakart önerisi çok iyi olur, overclock yapmayacağımı da göz önünde bulundurup. Birde güç kaynağı olarak 600W mı alayım yeter mi?

Yeni ekran kartları ve işlemcilerin eli kulağında birkaç ay beklemenizi tavsiye ederim. Birkaç ay için eski teknolojide kalmayın.
Şöyle bi olay var bekleyemiyorum bir de 1080p de oynicam oyunları 2080 super de olsa 3060 da olsa pek fark etmeyecek. Tabii bir de her gün gelen vergiler, artan dolar var. Korkuyorum Fingolfin korkuyorum...

Şöyle bi olay var bekleyemiyorum bir de 1080p de oynicam oyunları 2080 super de olsa 3060 da olsa pek fark etmeyecek. Tabii bir de her gün gelen vergiler, artan dolar var. Korkuyorum Fingolfin korkuyorum...
Haklısın döviz konusunda bende aynı endişeleri paylaşıyorum. Benim şansım hali hazırda bir sistem kurulu olduğu için sorun olmuyor bu yüzden bekliyorum. Fakat bu korona krizi düzeldikçe ekonomi eski işleyişine döndükçe dolar düşebilir bile. Turizm açılırsa hele büyük ihtimalle düşer. Fakat biliyorsun memlekette ne olacağı belli olmuyor. 7 yıl önce dolmaz 2 liraydı. Ben 144Hz-1080p kullanıyorum bu yüzden yüksek ayarlarda yüksek FPS almanın peşine düştüm. Tercih senin şefim.

Ya benim de sistemim var i5-4460K GTX 970 STRIX OC ama kaşınıyorum işte ve büyük ihtimalle de 3000 serisi çıkınca pişman olacağım. Zaten eylül'e kadar yeni oyun da çıkmıyor ama, kaşıntı işte

Bak şöyle söyleyeyim RTX2060 Super GTX 1080'den daha yüksek FPS veriyor. DLSS2 ve RTX gibi görmezden gelinemeyecek teknolojileri barındırıyor içerisinde.
RTX2060 Super 399 $- GTX 1080 530$. Şimdi RTX3060 aldığını düşün hadi sende para da var RTX3070'i zorlarsın. RTX3070 aldığını düşün o parayla alacağın performansı düşün. RTX2080ti performansını ellerinle itiyorsun belkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…