16.000 TL Sistem Tavsiyesi

Hocam soğutucu ve SSD bir tık "overkill" olmuş gibi geldi bana. Onun dışında güzel gözüküyor. Ben de yarın topladığım bilgisayarın son parçasını bekliyorum, benim setting'i de paylaşayım:

Eki Görüntüle 568766

Monitör ve klavye dahil 16.500 lira tuttu sistem. Size şu siteyi öneririm. Uyumsuzlukları güzelce kontrol edebilirsiniz bu site yardımıyla.

16bin lira verilen sisteme hdd eklemek...

😄 Bak şöyle söyleyeyim RTX2060 Super GTX 1080'den daha yüksek FPS veriyor. DLSS2 ve RTX gibi görmezden gelinemeyecek teknolojileri barındırıyor içerisinde.
RTX2060 Super 399 $- GTX 1080 530$. Şimdi RTX3060 aldığını düşün hadi sende para da var RTX3070'i zorlarsın. RTX3070 aldığını düşün o parayla alacağın performansı düşün. RTX2080ti performansını ellerinle itiyorsun belkide. 😄
Yaaaa hocamm bizi yarı yoldan döndürücen şimdi :D 2080 Super le 2080ti arasında pek fark yok zaten yaa. Dimi yok :D

16K bütçe varken neden RTX2080 super kullanılmasın ki?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı