16.000 TL sistem toplama

Bütçe
16000 TL
Yer
El Fureidis
Daha önce böyle konular açtım ama sonunda İntel tercih etmek istediğimde karar kıldım. Sizlerden 16.000 TL bütçe ile sistem tavsiyesi istiyorum, benim için önemli olanları alta yazacağım.

Bu sistemde hem oyun oynayacağım, hem yayın yapacağım, hem de montaj yapacağım. Genel olarak Adobe programlarını kullanacağım. Benim için en uygun ve en performanslı sistemi önermenizi bekliyorum.
  • RTX 2080S (MSI olursa iyi olur.)
  • 32 GB RAM RGB
  • Wi-Fi- Bluetooth anakart RGB
  • 500 GB M.2 SSD
  • 2 TB HDD
  • Kasa olarak da Cooler Master H500M düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Intel alternatifi:

Son düzenleme:

Tekrar düşündüm İntel'e çevirdim ama öneriniz için çok teşekkürler.

Tekrar düşündüm İntel'e çevirdim ama öneriniz için çok teşekkürler.
Intel alternatifi ekledim en alt tarafa hocam, bakabilirsiniz. Sıvı soğutma olarak önerilerim:

Nzxt NZXT KRAKEN X62 280mm RGB Sıvı Soğutma Kiti AM4/In AKSCPUNZXTWC0002 | Trendyol

IMG-20200121-WA0001.jpg

1 ay önce bunu aldım istersen değişiklik yapabilisin parçalarda ekran kartini 6300 e mat bilgisayardan aldim eğer istanbulda oturuyorsan. Amazonda 1 tane satıyolardı onu kaptım gayet memnunum pcden yani ortalama böyle bişey almalısın bence

Kaynak? Bir işlemcinin manuel OC yapılmadığı sürece nasıl bir stabilite sorunu olabilir? Ekran kartlarıyla karıştırıyor olmayasınız?
Hayır karıştırmıyorum, açıklamasını yapsın sana @MayCrasH.
Kaynak? Bir işlemcinin manuel OC yapılmadığı sürece nasıl bir stabilite sorunu olabilir? Ekran kartlarıyla karıştırıyor olmayasınız?
Zaten render alırken ekran kartı ve ram kullanıcak Adobe programları.
Eki Görüntüle 504147
1 ay önce bunu aldım istersen değişiklik yapabilisin parçalarda ekran kartini 6300 e mat bilgisayardan aldim eğer istanbulda oturuyorsan. Amazonda 1 tane satıyolardı onu kaptım gayet memnunum pcden yani ortalama böyle bişey almalısın bence
10. nesili de bekleyebilirim, her yerde bangır bangır bağırıyorlar, yeni nesil geliyor diye.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı