16.000 TL yayıncı sistemi toplama

Agresif değilim hocam bu forumda insanlar paranın yarısını ekran kartına bayılıyor bu mantıklı karar değil bence çünkü tek bileşen ekran kartı değil.

3080 8 bin lira 3070'in 7000 olması gayet muhtemel.
İyi uykular.

2070 Super'e gerçekten 7000 lira verecek misiniz? KDV indirimi falan kurtarmaz bu fiyatları.

Ya sorun olursa nasıl ugrasabilirim?

Agresif değilim hocam bu forumda insanlar paranın yarısını ekran kartına bayılıyor bu mantıklı karar değil bence çünkü tek bileşen ekran kartı değil.

Tek bileşen ekran kartı değil fakat oyun için en önemli bileşen ekran kartı. Forumdaki insanlara böyle davranacak iseniz niye bu forumda konu açtınız?

Tek bileşen ekran kartı değil fakat oyun için en önemli bileşen ekran kartı. Forumdaki insanlara böyle davranacak iseniz niye bu forumda konu açtınız?

Çünkü saçma sapan söylemlerde bulunuyorlar AMD diyorlar halbuki Intel oyunlarda AMD'den daha iyi sonra RAM var anakart var SSD var kasa var güç kaynağı var soğutucu var bunlar dahil iyi bir AMD sistem toplayabiliyorsalar toplasınlar görelim.

Çünkü saçma sapan söylemlerde bulunuyorlar AMD diyorlar halbuki Intel oyunlarda AMD'den daha iyi sonra RAM var anakart var SSD var kasa var güç kaynağı var soğutucu var bunlar dahil iyi bir AMD sistem toplayabiliyorsalar toplasınlar görelim.

Tamam hocam haklısınız. Her şey de en iyi sizsiniz. @UBerk @292469 şu konuya bir kilit atar mısınız, bu arkadaş yardımdan çok bizimle kavga etmek istiyor.

Hocam. Öncelikle RTX 3070 ekran kartının yaklaşık Türkiye fiyatı 5000 TL seviyelerinde olur. Siz paranizi dolara cevirseniz de kâr etseniz bile ekran kartı fiyatları artacağı için yine zarar edersiniz. RTX 2070S' e 8000 TL'mi vermek istersiniz, yoksa çok daha güçlü bir karta 5000 TL vermek mi? Karar sizin.

Bu arkadaşın yardıma falan ihtiyacı yok raporlayıp geçin. İnsanlarla nasıl konuşacağının farkında olmayan toksik biri anlaşılan.

Aynen bak ban yedim karşıt düşüncede ki insanlara katlanamayan sizlersiniz hayal dünyasında yaşıyorsunuz gerçek fiyatları söylüyorum sizlere kafanızda sadece AMD var ama öyle olmuyor bu ülkede 6070 çıksın isterse yine fiyatlar düşmeyecek size bundan bahsediyorum.

Aynen bak ban yedim karşıt düşüncede ki insanlara katlanamayan sizlersiniz hayal dünyasında yaşıyorsunuz gerçek fiyatları söylüyorum sizlere kafanızda sadece AMD var ama öyle olmuyor bu ülkede 6070 çıksın isterse yine fiyatlar düşmeyecek size bundan bahsediyorum.

Kardeşim tamam haklısın en iyisi sensin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı