16.000 TL'ye G29 + shifter alınır mı?

Ben bir kaç arkadaşı G29 bataklığına saplanmadan kurtardım hocam. Sizde satıp kurtulursunuz umarım. Forumlarda 20K altına V10 Pro öneriyorum diye kaç kez markanın çalışanı olmakla suçlandık :D 20K altına Logitech Direct Drive yapsın onu önerelim yani ben ne yapayım :D
Kesinlikle haklısınız hocam asıl paralı çalışanlar Logitech tarafında bence🙂 . Öyle bir algı var ki markette G29 harici kaliteli DD setler minimum 30K falan diye insanlarda doğal olarak oraya yöneliyor. Marketi ele geçirmiş Logitech tayfa.

Kesinlikle haklısınız hocam asıl paralı çalışanlar Logitech tarafında bence🙂 . Öyle bir algı var ki markette G29 harici kaliteli DD setler minimum 30K falan diye insanlarda doğal olarak oraya yöneliyor. Marketi ele geçirmiş Logitech tayfa.
Hadi direksiyon setlerinde anlamayanı anlarım G29 duymuştur sadece ama önerenlerin çoğu elindeki G29'un piyasası ölmesin de yüksekten satayım Moza'ya fln geçeyim derdinde. Yer miyiz :D

Hadi direksiyon setlerinde anlamayanı anlarım G29 duymuştur sadece ama önerenlerin çoğu elindeki G29'un piyasası ölmesin de yüksekten satayım Moza'ya fln geçeyim derdinde. Yer miyiz :D
Hocam cidden öyle adamlar elindeki ürün piyasası ölmesin diye her şeyi yapıyorlar. Sahibinden`de 5 dakika kaydırsanız zaten anlaşılıyor ikinci el fiyatları sıfır ile yarışıyor resmen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı