16.000 TL'ye kadar monitör dahil sistem önerisi

O zaman düşünürüz hocam daha uygun sistemlerde gelebilir o zaman.
Hocam peki bundan daha iyi bir sistem düşme ihtimali nedir sizce? Çünkü arkadaşa daha kötü PC öneriyorlar arkadaş da çok fazla anlamadığı için o zaman bunu alalım falan diyor. Ondan sordum.

Hocam peki bundan daha iyi bir sistem düşme ihtimali nedir sizce? Çünkü arkadaşa daha kötü PC öneriyorlar arkadaş da çok fazla anlamadığı için o zaman bunu alalım falan diyor. Ondan sordum.
Onda göre bu PC'ye ikna edelim anlamında söyledim. Bana kötü PC aldılar bari çocuğa kötü PC almasınlar.

Düşebilir hocam belli mi olur. Bazen öyle 1 saatlik süreyle düşük fiyata bırakıyorlar sistemleri Donanım arşivi vesaire. Misal yarın Modart sistem çıkaracak takip edin.

Hocam buna ikna ediyorum o zaman. Yaza kadar bekletirsek çocuğun kafasını iyice karıştırırlar.
Problem yok hocam oyun testlerine vesaire bakabilirsiniz zaten.Sistemlerde parça kalitesi vesaire herşey yerli yerinde. İkisinden birini seçin fark etmez DK4 veya Haqqus.

Problem yok hocam oyun testlerine vesaire bakabilirsiniz zaten. Sistemlerde parça kalitesi vesaire her şey yerli yerinde. İkisinden birini seçin fark etmez DK4 veya Haqqus.

Hocam bütçeyi arttırabilirse R5 5500 yerine R5 5600 aldırtacağım. Bu PC ne kadar götürür sizce? Arkadaş Cyberpunk gibi ağır oyun oynamaz. Aldırmışken en iyisini aldırmak istiyorum hocam ondan çok soru sordum kusura bakmayın.

Hocam bütçeyi arttırabilirse R5 5500 yerine R5 5600 aldırtacağım. Bu PC ne kadar götürür sizce? Arkadaş Cyberpunk gibi ağır oyun oynamaz. Aldırmışken en iyisini aldırmak istiyorum hocam ondan çok soru sordum kusura bakmayın.

6-7 yıl rahat gideceğini düşünüyorum. Dahası hakkında pek bir fikrim yok.

Dostum kusra bakma uyuya kalmışım :D 1080P 3*4 yıl götürür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı