16.000 TL bütçem var. Monitör dahil olmayacak şekilde oyun odaklı, RTX 3080'li sistem toplanabilir mi? Toplanabilirse diğer bileşenler için ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer almadıysan.16.000 TL bütçem var. Monitör dahil olmayacak şekilde oyun odaklı, RTX 3080'li sistem toplanabilir mi? Toplanabilirse diğer bileşenler için ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Stokları beklemenizi öneririm, 3080 fiyatları 7500-8000 bandına düşecektir tahminimce.16.000 TL bütçem var. Monitör dahil olmayacak şekilde oyun odaklı, RTX 3080'li sistem toplanabilir mi? Toplanabilirse diğer bileşenler için ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Stokları beklemenizi öneririm, 3080 fiyatları 7500-8000 bandına düşecektir tahminimce.
Edit: Abooo 1000. mesajımı atmışım, inceleme yazısı yapacaktım halbuki.
Bir kaç aycık ileriden geliyorum. Maalesef yanıldınız.Stokları beklemenizi öneririm, 3080 fiyatları 7500-8000 bandına düşecektir tahminimce.
Edit: Abooo 1000. mesajımı atmışım, inceleme yazısı yapacaktım halbuki.
Ben çoktan geldi diye biliyorum.Ethereum 2.0 gelmeden hiçbir şeyin düzeleceğini sanmayın. O da en yakın aralık ayı oluyor.
Geldiğinde mining diye bir şey kalmayacak Ethereum için.Ben çoktan geldi diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.