16.000TL'ye kadar hazır sistem önerisi

Bilindik bir siteden diye attım, işlemci de i5 10. nesildi.
Bizim attığımız siteler de gayet bilindik ve ''sadece'' teknoloji mağazaları. Sırf Trendyol'dan alsın diye 1000 kat kötü sistem atmak nedir? Bilmediğiniz konularda insanları yanlış yönlendirmeyin artık gözünüzü seveyim yeter. 15.000 TL bütçeye RX 6650 XT sistem alınıyor siz GT 730 öneriyorsunuz hocam Allah aşkına ya.

Bizim attığımız siteler de gayet bilindik ve ''sadece'' teknoloji mağazaları. Sırf Trendyol'dan alsın diye 1000 kat kötü sistem atmak nedir? Bilmediğiniz konularda insanları yanlış yönlendirmeyin artık gözünüzü seveyim yeter. 15.000 TL bütçeye RX 6650 XT sistem alınıyor siz GT 730 öneriyorsunuz hocam Allah aşkına ya.
Açıkçası gençer gaming isminde bir siteye ben güvenemiyorum, yine de siz bilirsiniz.

Açıkçası Gençer Gaming isminde bir siteye ben güvenemiyorum, yine de siz bilirsiniz.
O halde gidin RX 6650 XT yerine GT 730 alın. Sonra da kafanızı duvarlara vura vura soğuk su içersiniz.

Gençer Gaming güvenilirdir. Araştırmadığınız, bilmediğiniz şeylere yorum yapmayın.

O halde gidin RX 6650 XT yerine GT 730 alın. Sonra da kafanızı duvarlara vura vura soğuk su içersiniz.

Gençer Gaming güvenilirdir. Araştırmadığınız, bilmediğiniz şeylere yorum yapmayın.
Sana göre güvenilir olabilir fakat ben böyle sonu gaming ile biten yerlere pek güvenemiyorum. Üstelik amd sistem almak yerine Nvidia sistem almak daha mantıklı, Amd'nin pazar payı bile %10.

Sana göre güvenilir olabilir fakat ben böyle sonu gaming ile biten yerlere pek güvenemiyorum. Üstelik amd sistem almak yerine Nvidia sistem almak daha mantıklı, Amd'nin pazar payı bile %10.
Hocam konuştukça git gide batıyorsunuz🙂 Sizin güvenmemeniz orayı tehlikeli yapmıyor en güvenli elektronik sitelerinden biridir Gençer Gaming. Ayrıca 6650 XT GT 720'den en az 15 kat daha güçlü ikisi rakip bile değil neyse siz Trendyol'dan Nvidia sistem alın. Ayrıca pazar payının düşük olması 10 senelik bir kartın günümüz kartına kafa tutacağı anlamına gelmiyor🙂

Üstelik AMD sistem almak yerine NVIDIA sistem almak daha mantıklı.

Yahu GT 730 ile RX 6650 XT karşılaştırıyorsun şaka mısın arkadaşım? T RX 6650 XT ile şu an 1080P'de oynayamayacağın oyun yok. GT 730 ile oyunu "açarsan" şükret.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu GT 730 ile RX 6650 XT karşılaştırıyorsun şaka mısın arkadaşım? Troll yapıyorsan cidden hiç komik değil. RX 6650 XT ile şu an 1080P'de oynayamayacağın oyun yok. GT 730 ile oyunu "açarsan" şükret.

NVIDIA kartlar AMD kartlardan yazılım ve stabilite olarak daha iyi hocam, bunu herkes biliyor. Bilmeseler pazar payı %10 olmaz AMD'nin.

Son düzenleyen: Moderatör:
@PatatesMC Dostum açık ve net trollsün, son mesajımı yazıp daha fazla uğraşmayacağım seninle.

AMD vs NVIDIA karşılaştırması yapabilmen için 2 aynı segment kart seçmen lazım. Biz 6650 XT örneğini verdik. Bu kartın NVIDIA tarafında rakibi 3060Ti. Sen bu iki kart karşılaştırıp 3060Ti şu şu yönlerden daha iyi dersen anlarım. GT 730 ile 6650 XT karşılaştırıyorsun... Hiçbir şey bildiğin yok, lütfen konuyu daha fazla kirletme ve başka bir forumda yap trollüğünü.

@PatatesMC Dostum açık ve net trollsün, son mesajımı yazıp daha fazla uğraşmayacağım seninle.

AMD vs NVIDIA karşılaştırması yapabilmen için 2 aynı segment kart seçmen lazım. Biz 6650 XT örneğini verdik. Bu kartın NVIDIA tarafında rakibi 3060Ti. Sen bu iki kart karşılaştırıp 3060Ti şu şu yönlerden daha iyi dersen anlarım. GT 730 ile 6650 XT karşılaştırıyorsun... Hiçbir şey bildiğin yok, lütfen konuyu daha fazla kirletme ve başka bir forumda yap trollüğünü.
Hocam ben kart falan karşılaştırmadım, laf atmayıp daha saygılı olman lazım. Ben nvidia sistemler amdlerden daha iyi dedim sadece ve buna da herkes katılıyordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı