16-17 bin TL'ye Redmi 10 2022 yerine telefon önerisi

Munferitt

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, iyi akşamlar diliyorum. Şu an aktif olarak, sanırım 4 yıl oldu alalı, Redmi 10 2022 kullanıyorum. Ve bu süreç benim için tam anlamıyla işkence gibi bir şeydi. Arama yaparken sorun çekmeler, bir anda durduk yere kapanmalar ve konum hizmetlerini kullanamamam beni yeni telefon almaya itecek yakında. Ve bu konuda çok bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim. 12 bin lira kendim, yaklaşık 4-5 bin lira da annemin koymasıyla yeni/ikinci el bir telefon alacağım. Benim aklımda iPhone 11 var, hem iOS’a giriş yapmak istiyorum, hem de bütçem dahilinde. Fakat başka mantıklı önerileriniz varsa duymak isterim.

(Mi ya da Redmi gibi rezil rüsva markaları önermeyin. Kendi telefonuna reklam veren firmaların yüzünü dahi görmek istemiyorum artık.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatının 18000 TL lere düşmesini bekleyebilirsiniz.

Selamlar, iyi akşamlar diliyorum. Şu an aktif olarak, sanırım 4 yıl oldu alalı, Redmi 10 2022 kullanıyorum. Ve bu süreç benim için tam anlamıyla işkence gibi bir şeydi. Arama yaparken sorun çekmeler, bir anda durduk yere kapanmalar ve konum hizmetlerini kullanamamam beni yeni telefon almaya itecek yakında. Ve bu konuda çok bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim. 12 bin lira kendim, yaklaşık 4-5 bin lira da annemin koymasıyla yeni/ikinci el bir telefon alacağım. Benim aklımda iPhone 11 var, hem IOS'a giriş yapmak istiyorum, hem de bütçem dahilinde. Fakat başka mantıklı önerileriniz varsa duymak isterim.

(Mi ya da Redmi gibi rezil rüsva markaları önermeyin. Kendi telefonuna reklam veren firmaların yüzünü dahi görmek istemiyorum artık.)

Bu bütçede Apple en mantıksız olanı.
Yurt dısı mi 14T önerebilirim.
Sıfır olarak hemen alacaksan A36 ama bekleyip Honor 400 alman daha iyi olur.
mi 14T'de reklam yok. Hatta Redmi ile mi yi denk tutmayın. İstemezsiniz bir şey demem ama 15k ya bulunuyor ve 15k ya alabileceğin en iyi cihazlardan biri. Belki zorlarsan 14T Pro'da bulursun.

Selamlar, iyi akşamlar diliyorum. Şu an aktif olarak, sanırım 4 yıl oldu alalı, Redmi 10 2022 kullanıyorum. Ve bu süreç benim için tam anlamıyla işkence gibi bir şeydi. Arama yaparken sorun çekmeler, bir anda durduk yere kapanmalar ve konum hizmetlerini kullanamamam beni yeni telefon almaya itecek yakında. Ve bu konuda çok bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim. 12 bin lira kendim, yaklaşık 4-5 bin lira da annemin koymasıyla yeni/ikinci el bir telefon alacağım. Benim aklımda iPhone 11 var, hem iOS’a giriş yapmak istiyorum, hem de bütçem dahilinde. Fakat başka mantıklı önerileriniz varsa duymak isterim.

O telefon kronik sorunlu ve arayüz seviyesi 1. seviye. Xiaomi senin telefonunu Hint'li fakir telefonu olarak görüyor yani. Düz Redmi serisinin asıl amacıda o. Redmi Note 8'in arayüz seviyesi 2 mesela, 10 kat daha fazla özellik var. Xiaomi'ye burda suç atmanız saçmalık.
Sorunuza gelirsek Honor 400'ün yine 18 bin TL olmasını bekle. Hepsiburada yılbaşı indirimleri yapacaktır o yüzden indirimi kaldırmışlardır.

Kendim Honor 400 kullanıyorum 18k olmasını bekleyip al, beklemem dersen de A36 alabilirsin ama özelliklerini inceleyip al.
Ayrıca bu bütçede iPhone 11 kesinlikle tavsiyem değil çünkü eski bir model ve günümüz Android'lerine yetişemiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı