16-18 bin TL günlük kullanım için notebook tavsiyesi

Bütçe
17 000

rafifinisher

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bir sorum olacaktı 16 maksimum 18 bütçem var günlük kullanım için bir laptop istiyorum. İşletim sistemi Windows olmasını istiyorum, FreeDOS olmasın işlemci olarak da iyi bir şey istiyorum. Casper Acer ve HP istemiyorum Lenovo da IdeaPad istemiyorum. Ne öneriniz olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek marka bırakmamışsınız hocam 😅 Huawei MateBook modellerine bakmanızı öneririm bir yakınıma aldırttmıştım çok güzel bir cihaz bence, ayrıca freedos almanızı tavsiye ederim her ne kadar sıcak bakmasanızda, Windows yüklü bilgisayarlar çok daha pahalı olacak, ufak bir araştırma ile Windows kurulumu ve etkinleştirmesini de key vasıtasıyla yapabilirsiniz.

Merhaba, bir sorum olacaktı 16 maksimum 18 bütçem var günlük kullanım için bir laptop istiyorum. İşletim sistemi Windows olmasını istiyorum, FreeDOS olmasın işlemci olarak da iyi bir şey istiyorum. Casper Acer ve HP istemiyorum Lenovo da IdeaPad istemiyorum. Ne öneriniz olur?
Acer neden istemiyorsunuz ki?
Çiçek gibi dizüstü bilgisayar.
Alternatif olarak:
Ekranı IPS sanırım.

Pek marka bırakmamışsınız hocam 😅 Huawei Matebook modellerine bakmanızı öneririm bir yakınıma aldırttmıştım çok güzel bir cihaz bence, ayrıca FreeDOS almanızı tavsiye ederim her ne kadar sıcak bakmasanızda, Windows yüklü bilgisayarlar çok daha pahalı olacak, ufak bir araştırma ile Windows kurulumu ve etkinleştirmesini de key vasıtasıyla yapabilirsiniz.

Şöyle FreeDOS bir bilgisayara eğer windowu APK yüklemek mümkün ise FreeDOS'da olabilir.

Birde bu laptop.com tr güvenilir mi satın alma açısından

Şöyle FreeDOS bir bilgisayara eğer windowu APK yüklemek mümkün ise FreeDOS'da olabilir.
Kendiniz kurabilirsiniz kurulumu oldukça basit.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lisans için 50 TL'e satılan keylerden alabilirsiniz.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ok-outlet-p-HBCV00007YDAHW?magaza=AEB+BİLİŞİM peki bu bilgisayar ile alakalı ne düşünüyorsunuz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı