Osman Nuri23
Hectopat
- Makaleler
- 2
Bilgisayarı ne için kullanacağını söylersen insanlar sana daha iyi yardımcı olur. Pardon üstte yazmışsın görmedim onu.
Bilgisayarı ne için kullanacağını söylersen insanlar sana daha iyi yardımcı olur. Pardon üstte yazmışsın görmedim onu.
Bilgisayarı ne için kullanacağını söylersen insanlar sana daha iyi yardımcı olur.
Benim prensibime göre bir laptop oyun oynamak istediğim zamanda da kod yazmak istediğim zamanda da beni üzmemeli. O yüzden bu öneriyi yaptım.
Monster alınmaz diye bir şey demedim, ben kendim Monster kullanıyorum.@682652 peki neden Monster alınmaz.
Monster alınmaz diye bir şey demedim, ben kendim Monster kullanıyorum.
Dediğim gibi, benim prensibime uygun değil. Ben benim istediğim zaman istediğim şeyi yapmama olanak sağlayacak bir laptop'u tercih ederim. Oyun oynamak istediğimde oyun, kod yazmak istediğimde kod. Gerektiğinde en ağır ide'yi bile 2 kere açabileyim.Pardon hocam neden bu model alınmaz yani bana fena değil gibi geldi.
Bu bahsettiğin PC'nin ekran kartı bile yok, nasıl dediklerimi yapsın?@682652 peki bu PC o istediğiniz özelliklere sahip değil mi 15 bin TL'ye gçre ya da var mı tavsiyeniz.
Bu bahsettiğin PC'nin ekran kartı bile yok, nasıl dediklerimi yapsın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.