16,9 yaş 1.75 boy normal mi?

Evet. Zaten inşaat metresiyle ölçüyorsan 2-3 cm daha koy 1.81-82 falansın şu an. 185 olursun diyelim.

Hocam isterseniz size fotoğraf atayım bakın ne dersiniz?

Gereksiz takıntı yapıyorsunuz, şu anki boyunuzda yeterli zaten.

Hocam sokakta yürürken 20 21 yaşlarındaki abilerle eşit boydayım takıntı oluyor keşke bunlardan uzun olaydım falan diye sokakta herkesin boyunu ölçüyorum bundan uzunum bundan kısayım falan.

Hocam sokakta yürürken 20 21 yaşlarındaki abilerle eşit boydayım takıntı oluyor keşke bunlardan uzun olaydım falan diye sokakta herkesin boyunu ölçüyorum bundan uzunum bundan kısayım falan.

185 olsanız yine sizden uzunları görünce keşke bundan uzun olsaydım diyeceksiniz. Boy konusunu bir takıntı ve gereksinim haline getirmişsiniz ve yazdıklarınızdan bile belli oluyor.

Sadece kendiniz olun, kimse kimseden 5cm uzun diye bir avantaj elde etmiyor.

Daha ne kadar uzarsın konusunda buradaki kimse genetiğinizi açıp bakamiyacağı için kesin bir şey söyliyemez ama ortak görüş olarak birkaç cm daha uzayacağınız kesin.

185 olsanız yine sizden uzunları görünce keşke bundan uzun olsaydım diyeceksiniz. Boy konusunu bir takıntı ve gereksinim haline getirmişsiniz ve yazdıklarınızdan bile belli oluyor.

Sadece kendiniz olun, kimse kimseden 5cm uzun diye bir avantaj elde etmiyor.

Daha ne kadar uzarsın konusunda buradaki kimse genetiğinizi açıp bakamiyacağı için kesin bir şey söyliyemez ama ortak görüş olarak birkaç cm daha uzayacağınız kesin.

Yani 1.80'i görürüm.

Güncelleme = 1.80 oldum,
1.85 olur muyum?

Son düzenleme:
Yani 1.80'i görürüm.

Güncelleme = 1.80 oldum,
1.85 olur muyum?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 1.80 olmuşsunuz işte afedersiniz **** çıkarmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı