Gucccuk gurbaaaa
Hectopat
Evet. Zaten inşaat metresiyle ölçüyorsan 2-3 cm daha koy 1.81-82 falansın şuan. 185 olursun diyelim.1.80'i geçerim yani değil mi rahat bir şekilde.
Evet. Zaten inşaat metresiyle ölçüyorsan 2-3 cm daha koy 1.81-82 falansın şuan. 185 olursun diyelim.1.80'i geçerim yani değil mi rahat bir şekilde.
Tahminen 183 olabilirsin.
1.81 olsam abimden biraz uzun olurdum bence abim tam 1.80 böyle eşitiz gibi ama 1cm fark var gibi bide abim 45 numara giyiyorEvet. Zaten inşaat metresiyle ölçüyorsan 2-3 cm daha koy 1.81-82 falansın şuan. 185 olursun diyelim.
Evet. Zaten inşaat metresiyle ölçüyorsan 2-3 cm daha koy 1.81-82 falansın şu an. 185 olursun diyelim.
Gereksiz takıntı yapıyorsunuz, şu anki boyunuzda yeterli zaten.
Hocam sokakta yürürken 20 21 yaşlarındaki abilerle eşit boydayım takıntı oluyor keşke bunlardan uzun olaydım falan diye sokakta herkesin boyunu ölçüyorum bundan uzunum bundan kısayım falan.
185 olsanız yine sizden uzunları görünce keşke bundan uzun olsaydım diyeceksiniz. Boy konusunu bir takıntı ve gereksinim haline getirmişsiniz ve yazdıklarınızdan bile belli oluyor.
Sadece kendiniz olun, kimse kimseden 5cm uzun diye bir avantaj elde etmiyor.
Daha ne kadar uzarsın konusunda buradaki kimse genetiğinizi açıp bakamiyacağı için kesin bir şey söyliyemez ama ortak görüş olarak birkaç cm daha uzayacağınız kesin.
Yani 1.80'i görürüm.
Güncelleme = 1.80 oldum,
1.85 olur muyum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.