16 Bin TL 1080P oyuncu sistemi önerisi

Bence kötü olmuş monitöre ayıracağına veya 500GB SSD alacağına ekipmanlara parayı gömmüşsün. İyi bir monitör alabilirsin. Klavye ve mousedan kısarsan.

Beğenmedim ekran kartı gereksiz pahalı klavye aksesuarlar da biraz pahalı geldi monitör markasına laf söylememe gerek yok zaten.

Ekran kartı için Ryzen 5 3600 ve RTX2060 çok önerilen bir GPU CPU kombosu ve RTX2060 almışken ASUS'un daha önce de iki defa kullandığım ROG STRIX modelini tercih ettim sessizlik açısından

Klavye pahalılığı konusunda haklısınız ancak Cherry MX Red Switch'e sahip en uygun klavye bu maalesef.

Şu sisteme maksimum 7 bin TL harcamışımdır
Ryzen 5 3600 (4.40GHz) / Galax RTX 2060 Super / SilverStone PF360 Sıvı Soğutma / MSİ B450 Gaming Plus Max / XPG D30 3000 MHz Cl16 8GB x2 & Apacer Panther 3000 MHz Cl16 8GB x2 : 32 GB RAM / Samsung 860 EVO 500GB & XPG SX6000 Lite 128 GB / Sharkoon Night Shark & Sharkoon Shp650v2 +80 / Corsair Void Pro RGB Wireless / Klavye & Mouse : Razer Cynosa Chroma - Razer Deathadder Elite

Çok saçma bir sistem olmuş o fiyata daha iyi parçalar koyunabilir full Asus dizmişsiniz Gigabyte gibi markalardan daha iyisi toplanır. Tabii RTX 3000 serisini beklemeni şiddetle tavsiye ederim ama fiyatı hemde performansı iyi bir ekran kartı olacak. O sisteme GamePower monitörde yakışmamış. Bunu öneririm. AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA

RTX 3070'i 6000TL kabul ettim. 12K'ya böyle bir sistem topladım 4K ya da ekipmandır monitördür alırsan 16K ya bir sistem dizebilirsin.

Öyle bir sistem alınacaksa bence HDD alınmamalı 1 seneye ömrünü tamamlar SSD'yi daha yüksek depolamalarda alınabilir HDD yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…