16 bin TL masaüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
16000

Teğmen34

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda 15 16 bin TL ile masaüstü bilgisayar almayı düsünüyorum. Fakat malum piyasayı biliyorsunuz 1050'li bir kasa bulmak ile çok pahalı oldu. Bu nedenle forumlara yazmaya karar verdim belki benden daha uyguna bulup yardımcı olabilir diye. Şimdiden teşekkür ederim yardım eden herkese.

Merhaba. Yakın zamanda 15 16 bin TL ile masaüstü bilgisayar almayı düsünüyorum. Fakat malum piyasayı biliyorsunuz 1050'li bir kasa bulmak ile çok pahalı oldu. Bu nedenle forumlara yazmaya karar verdim belki benden daha uyguna bulup yardımcı olabilir diye. Şimdiden teşekkür ederim yardım eden herkese.
Sıfırı uyguna bulmak şans işi şu an varsa bir saat sonra yok hocam. İkinci el bakmanız yararınıza olur.

Sıfır en iyi bu var maalesef:
2. el bunu öneririm:

Sıfır en iyi bu var maalesef:
2. el bunu öneririm:
Sahibinden olan yakınımda olsa almıştım :)

DA-SISTEM3/GIGABYTE GeForce GTX 1660 OC 6GB/AMD RYZEN 5 3500X/16GB DDR4/500GB M2 SSD/Geforce Espor PC| ITOPYA.COM işlemci belki olmayabilir sizin tercihiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı