Shadow4EAD
Decapat
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar bütçe 16 bin TL. Monitör, klavye ve mouse gerek yok. Hepsi hazır, sadece kasa hazır sistem istiyorum. Bu fiyata en iyi ne alınır?.
Mantis 6700 xt çok öneriliyor. Hem güvenilirlik açısından hem fiyat açısından güzel sistem. Kasayı corsaire yükseltmenizi tavsiye ederim. Vento kasanın fanları hakkında birkaç şikayet okumuştum.Arkadaşlar bütçe 16 bin TL. Monitör, klavye ve mouse gerek yok. Hepsi hazır, sadece kasa hazır sistem istiyorum. Bu fiyata en iyi ne alınır?.
Bende bu bilgisayarı alma niyetindeyim ama anakartından dolayı hiç tercih edesim gelmiyor. 15-16 k bandında başka bir kasa var mı?
Kasa yükselince malesef parçalardan kısılıyor. Seçenek özelleştirmeleri arasında en iyi corsair o yüzden onu önerdik.Bende bu bilgisayarı alma niyetindeyim ama anakartından dolayı hiç tercih edesim gelmiyor. 15-16 k bandında başka bir kasa var mı?
3060 Ti+5600+B450 veya başka bir anakart seçilebilir.Hero 5A - Game Garaj
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Olabilir, Ancak anakart için attım. Bu sistemde alınabilir.6700XT olan sistem daha performanslı olmaz mı buna göre hocam?
Olabilir, ancak anakart için attım. Bu sistemde alınabilir.
Öndeki 3 fandan birini alıp, Arkaya takmanız gerekmemekte. Ekstradan bir fan alabilirsiniz, Sonradan.Mantis sistemde önerdiğiniz Corsair kasa da egzoz fan yok sanırım, öndeki bir taneyi arkaya takmak gerekecek doğru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.