Merhaba ben bir bilgisayar almak istiyorum ve 16 bin TL bütçem var ancak toplam 20 bin TL'ye kasa artı monitör sistemde olabilir. Temiz 2. el bir bilgisayarda olabilir.
Bu sistem iyi değil hocam Ryzen 5 5500 fiyatına göre iyi bir işlemci değil onun yerine i3 12100Fli sistem bakılsa daha iyi olur ayrıca Sapphire markası kullanan arkadaşım var hep hata yiyorum diyor ama yine de alınır kasa Rampage marka Rampage'yi kimse tavsiye etmiyor 1 2 yıla bozulma riski çok yüksek.
Bu sistem iyi değil hocam Ryzen 5 5500 fiyatına göre iyi bir işlemci değil onun yerine i3 12100FLI sistem bakılsa daha iyi olur ayrıca Sapphire markası kullanan arkadaşım var hep hata yiyorum diyor ama yine de alınır kasa Rampage marka Rampage'yi kimse tavsiye etmiyor 1 2 yıla bozulma riski çok yüksek.
Haklısınız kasaya Rampage almayı düşünmüyorum amcak AMD ekran kartlarına güvenesim gelmiyor zaten bir kasa almak için her şeyimizi ortaya döküyoruz madem risk almayalım işlemci konusundaki tavsiyeniz için teşekkürler göz önünde bulunduracağım sistem tavsiyelirinizi bekliyorum.
Haklısınız kasaya Rampage almayı düşünmüyorum amcak AMD ekran kartlarına güvenesim gelmiyor zaten bir kasa almak için her şeyimizi ortaya döküyoruz madem risk almayalım işlemci konusundaki tavsiyeniz için teşekkürler göz önünde bulunduracağım sistem tavsiyelirinizi bekliyorum.
Hocam ben GameGaraj'dan Hero 5A sistemini aldım şu anda 19.5k ben özelleştirme yaparak aldım bütçeniz 20k olsa tavsiye ederdim ama maalesef. Monitör olarak da G24F 2 aldım.
Bu sistem iyi değil hocam Ryzen 5 5500 fiyatına göre iyi bir işlemci değil onun yerine i3 12100Fli sistem bakılsa daha iyi olur ayrıca Sapphire markası kullanan arkadaşım var hep hata yiyorum diyor ama yine de alınır kasa Rampage marka Rampage'yi kimse tavsiye etmiyor 1 2 yıla bozulma riski çok yüksek.
Hocam ne gerek var bir daha o işlemcinin aynı fiyatına para vermeye ben i3 12100F tavsiye ettim Ryzen 5500 ve 5600'ün arasında bir işlemci hatta arada geçiyor 5600'ü fakat 5600 de stok soğutucusu idare edemiyor şu anda ben kullanıyorum SE214 XT kule tipi soğutucu alacağım mecbur ama Intel'de yine birsüre idare edebilir.
2. el tavsiye etmiyorum. Amd sorunları da eskide kaldı. Bu bütçeye zar zor 3060 bulursunuz ki 6700 3060dan daha güçlü bir kart 25 30 fps fark var. Önerdiğim sistemi alın bence.