16 bin TL sistem önerisi

Bütçe
16.000
Hocam bir de rast getirebilirsem kampanyalı hazır sistemler oluyor İtopya vb gibi sitelerde onları beklemek mantıklı mı sizce.

Hocam bütçenizi 21k yapmaya çalışın ve önerdiğim Intel sistemin kasasını Thermaltake yapıp attığım monitörü alın. Hatta monitörü şimdi sipariş verin. Dün 4400 liraydı. Bugün indirimde sanırım indirim bitmeden alın.

Monitör olarak şunu düşünüyordum bir göz atabilir misiniz?

Hocam bir de rast getirebilirsem kampanyalı hazır sistemler oluyor İtopya vb gibi sitelerde onları beklemek mantıklı mı sizce.

Hocam Game Booster da tavsiye edilmiyor.

Hocam asus varken böyle markalara bakmayın. Bir de daha pahalı :D

Tamamdır hocam tavsiyenize uymaya çalışacağım ama yine de önerilere açığım bir de hazır sistem sorumu yanıtlarsanız çok memnun kalırım teşekkürler.

Hocam hazır sistem beklerseniz daha iyi olur aslında onu da söyleyeyim. YouTube kanallarını takip edin onlar yapınca çok iyi sistemler var ucuz alın direkt onlardan.

Hocam hazır sistem beklerseniz daha iyi olur aslında onu da söyleyeyim. YouTube kanallarını takip edin onlar yapınca çok iyi sistemler var ucuz alın direkt onlardan.

Tamamdır hocam iyi akşamlar başka değişik öneriler gelir diye konuyu 1 gün daha açık bırakacağım diğer arkadaşlara yardımı dokunur.

konu kilit

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı