Crylex
Decapat
Daha fazla
Birşey soracağım ben bi tane buldumda bir sistem o nasıl ?AMD R5 5500-MSI A520M-A PRO-RTX 3060 VENTUS 2X OC-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daVULCAN-4060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-4060 Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Bir şey soracağım ben bir tane buldumda bir sistem o nasıl?AMD R5 5500-MSI A520M-A PRO-RTX 3060 VENTUS 2X OC-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Evet güvenilir.Birde bu gaming gen güvenilir bir yermi ?
.Attigim varken alinmaz. Yine de en ucuz NVIDIA icin fena degil ama hem eski kart almak mantiksiz.
Bir de bu işlemci olsun ekran kartı zaten attığımdan iyi senin yolladığın sistemmi alınır diyosun işlemciler arasındaki fark nedir bir de ekran kartı 8 GB olması dezavantaj olmaz değil mi bir bilgim yokta ondan dedim.
FHD icin 8 GB VRAM yeterlidir.
Dezavantaj olmaz. Asil 3060 alirsan dezavantaj olur. 4060, 3060'dan daha iyi; DLSS 3.0, DLSS kare olusturma, daha iyi guc tuketimi, yapay zeka cekirdekleri, tensor cekirdekleri, CUDA cekirdekleri, daha iyi RT performansina ve daha yeni mimariye sahip.
Önerebileceğin en iyi sistem budur değil mi dostum yani aldıktan sonra uzun bir süre masraf yapmak istemiyorum da.