Crylex Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 150 Yer Antalya / Lara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #11 Prime777 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman bunu alırım herhalde peki garantisi vesaire o gibi durumları nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2023
Prime777 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman bunu alırım herhalde peki garantisi vesaire o gibi durumları nedir?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2023 #12 Crylex dedi: Anladım o zaman bunu alırım herhalde peki garantisi vesaire o gibi durumları nedir? Genişletmek için tıkla... Parcalarin tek tek garantisi geliyor.
Crylex dedi: Anladım o zaman bunu alırım herhalde peki garantisi vesaire o gibi durumları nedir? Genişletmek için tıkla... Parcalarin tek tek garantisi geliyor.
Crylex Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 150 Yer Antalya / Lara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #13 Prime777 dedi: Parcalarin tek tek garantisi geliyor. Genişletmek için tıkla... Peki aldıktan sonra sorunum olurmu eğerki olursa gaming gen'den sorun çekmem değilmi iletişim olsun anlaşma olsun ?=
Prime777 dedi: Parcalarin tek tek garantisi geliyor. Genişletmek için tıkla... Peki aldıktan sonra sorunum olurmu eğerki olursa gaming gen'den sorun çekmem değilmi iletişim olsun anlaşma olsun ?=
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2023 #14 Crylex dedi: Peki aldıktan sonra sorunum olur mu eğer ki olursa Gaming Gen'den sorun çekmem değil mi iletişim olsun anlaşma olsun?= Genişletmek için tıkla... Ben de oradan, Gaming Gen'den sistem aldim. Daha musteri hizmetlerine girmedim. Problem cikmadi. Ama guvenilir site.
Crylex dedi: Peki aldıktan sonra sorunum olur mu eğer ki olursa Gaming Gen'den sorun çekmem değil mi iletişim olsun anlaşma olsun?= Genişletmek için tıkla... Ben de oradan, Gaming Gen'den sistem aldim. Daha musteri hizmetlerine girmedim. Problem cikmadi. Ama guvenilir site.
Crylex Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 150 Yer Antalya / Lara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #15 Prime777 dedi: Ben de oradan, Gaming Gen'den sistem aldim. Daha musteri hizmetlerine girmedim. Problem cikmadi. Ama guvenilir site. Genişletmek için tıkla... İnternet üzerindenmi aldın oradan aldıysan hazır kurulumu sipariş ettin
Prime777 dedi: Ben de oradan, Gaming Gen'den sistem aldim. Daha musteri hizmetlerine girmedim. Problem cikmadi. Ama guvenilir site. Genişletmek için tıkla... İnternet üzerindenmi aldın oradan aldıysan hazır kurulumu sipariş ettin
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2023 #16 Crylex dedi: İnternet üzerinden mi aldın oradan aldıysan hazır kurulumu sipariş ettin. Genişletmek için tıkla... İnternet uzerinden aldim. Hazir geliyor. Sadece ekran karti demonte.
Crylex dedi: İnternet üzerinden mi aldın oradan aldıysan hazır kurulumu sipariş ettin. Genişletmek için tıkla... İnternet uzerinden aldim. Hazir geliyor. Sadece ekran karti demonte.
Crylex Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 150 Yer Antalya / Lara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #17 Prime777 dedi: İnternet uzerinden aldim. Hazir geliyor. Sadece ekran karti demonte. Genişletmek için tıkla... anladım peki eşyaların kutusu geliyormu ?=
Prime777 dedi: İnternet uzerinden aldim. Hazir geliyor. Sadece ekran karti demonte. Genişletmek için tıkla... anladım peki eşyaların kutusu geliyormu ?=
losxy0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1.747 Çözümler 5 Yer İstanbul 2 Kasım 2023 #18 Crylex dedi: Anladım o zaman bunu alırım herhalde peki garantisi vesaire o gibi durumları nedir? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi ve güvenilir bir site. Forumdada güvenilirliği var zaten, RAM almıştım oradan sorunu vs. çıkmadı çıkarsa bile ilgileniyorlar zaten. Crylex dedi: Anladım peki eşyaların kutusu geliyor mu?= Genişletmek için tıkla... Geliyor.
Crylex dedi: Anladım o zaman bunu alırım herhalde peki garantisi vesaire o gibi durumları nedir? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi ve güvenilir bir site. Forumdada güvenilirliği var zaten, RAM almıştım oradan sorunu vs. çıkmadı çıkarsa bile ilgileniyorlar zaten. Crylex dedi: Anladım peki eşyaların kutusu geliyor mu?= Genişletmek için tıkla... Geliyor.
Crylex Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 150 Yer Antalya / Lara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #19 Yani arkadaşlar 16-17 arası alabileceğim max en iyi sistem budur okeymiyiz ? Prime777 dedi: İnternet uzerinden aldim. Hazir geliyor. Sadece ekran karti demonte. Genişletmek için tıkla... birşey soracağımda sana senden daha bilgi çok almam lazımda dostum discord adresini verme şansın varmıı
Yani arkadaşlar 16-17 arası alabileceğim max en iyi sistem budur okeymiyiz ? Prime777 dedi: İnternet uzerinden aldim. Hazir geliyor. Sadece ekran karti demonte. Genişletmek için tıkla... birşey soracağımda sana senden daha bilgi çok almam lazımda dostum discord adresini verme şansın varmıı
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2023 #20 Crylex dedi: Yani arkadaşlar 16-17 arası alabileceğim Max en iyi sistem budur okey miyiz? Bir şey soracağımda sana senden daha bilgi çok almam lazımda dostum Discord adresini verme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, alabilirsin. 17K'ya duzgun sistem. Discord'ya da ozel iletisim adresi vermek yasak, maalesef.
Crylex dedi: Yani arkadaşlar 16-17 arası alabileceğim Max en iyi sistem budur okey miyiz? Bir şey soracağımda sana senden daha bilgi çok almam lazımda dostum Discord adresini verme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, alabilirsin. 17K'ya duzgun sistem. Discord'ya da ozel iletisim adresi vermek yasak, maalesef.