16 bin TL tablet önerisi

Bahsettiğin ihtiyaçlar için o kadar bütçe ayırmana gerek yok. Ayrıca iPad alacağın zaman kalem parasını da hesaba katman lazım. Ben de YKS öğrencisiyim. Tab S7 FE bütün ihtiyaçlarımı görüyor. İstersen S8 serisine de bakabilirsin kullanmadığım için çok fikrim yok onlar hakkında. S7 FE'den bahsedeyim hızlıca.
  • Malzeme kalitesinin iyi olduğunu düşünüyorun. Görünüşünde de hissiyatında da premium cihaz havası aldım.
  • Ekranı büyük bir ekran. Tableti not tutma, içerik tüketme için alacaksan çok iyi bir avantaj bu.
  • Samsung Notes beklediğimden çok daha iyi bir uygulama çıktı. Not almayı düşünüyorsan tatmin eder seni. Ekstra uygulama aramazsın.
  • Paneli TFT. Kağıt üzerinde eksi gibi gözükse de değil. Kalitesi yeterli. Tabletin verdiği rahatlıktan dolayı dizilerin/filmlerin çoğunu ne IPS panel monitörümden ne Super AMOLED telefonumdan izliyorum. Bu yüzden pişman olduğumu da söyleyemem.
  • Kalem yanında geliyor. Çok büyük bir artı bu. Boş kalem de değil, gayet iyi. YouTube'da matematik soru çözüm kanalları oluyor. Onların videolarını izlerken ekran notu özelliğini kullanıyordum. Soru bankasından soru çözer gibi çözüyordum.
  • Pil süresi tatmin edici.
  • 4 GB RAM biraz düşündürücü. Şimdiye kadar çoklu görevde sıkıntı yaşatmadı. Gelecekte de mesela YouTube, Samsung Notes arası gidip gelsen üzmez. Ama daha ağır şeyler ve ağır oyunlar için yetersiz kalabilir.
  • Depolaması sıkıntı biraz. Hafıza kartı desteği olması bir nebze çözüyor bu sorunu.
  • Oyun oynamadım, o konuda pek bir şey diyemem. Zaten bunu alan kişilerin de pek oyun oynayacağını sanmıyorum. Ama incelemelerde olumlu bahsediyorlardı performansından.
  • One UI, Android'in en iyi sistemlerinden biri. Belki de en iyisi. Akıcı ve güzel özellikleri var. DeX gibi özelliklerden bahsediyorum. Samsung'un hem tabletini hem de telefonunu kullandıktan sonra Android'in Apple'ı diyebilirim.
Sonuca gelirsek parayı cebinde tutup S7 FE almanı öneririm. Ailemi de zorlamak istemiyorum demişsin zaten. Herkes Apple öneriyor ama Android tabletler, özellikle Samsung, son zamanlarda boş durmuyor. Apple için uygulama desteği desen o uygulamalarla işin olmayacak senin. Performans desen aradığın şey o değil, ihtiyacın olmayan bir şey için neden maddi durumunu zorlayasın? Uzun ömürlülük desen o konuda Apple'ın hakkını yiyemem. Ama Samsung'un S serisi bir ürünü de boş değildir. O da muhtemelen ihtiyacın kadar götürür seni. Sırf Apple alacağım diye ekstra masrafa girmeye gerek yok senin için. Yoksa profesyonel şekilde dijital çizimle uğraşsan kimse sana iPad harici bir şey önermez.

Bu arada @ibo4techno'nun dediklerine katılıyorum. İnsanlarda artık nasıl iPad algısı olduysa alternatiflere bakmıyorlar bile. Bakanları da eleştiriyorlar. Üzücü bir durum.

Modeli begendim ve bakınca mantikli geldi aslında ama uzun ömürlü olur mu tablet yani bir süre sonra kasma sıkıntısı vs olmasını istemiyorum çünkü
 
Modeli begendim ve bakınca mantikli geldi aslında ama uzun ömürlü olur mu tablet yani bir süre sonra kasma sıkıntısı vs olmasını istemiyorum çünkü
Uzun ömürlüden kastının ne olduğuna da bağlı biraz. Ben en kötü 4-5 yıl gider diye düşünüyorum. Günlük kullanıcıysan bu süre daha da uzar.
 
Hocam belge istemiyor sitede bu bir açık giriyorsunuz direk aliyorsunuz😃
Aslında kalemi ücretsiz vermiyor, piyasada eğitim indirimsiz 17900 olan tableti 19524 'e kalemle veriyor birde buna eğitim indirimli diyor. Kalem lazım değilse 17700e pt 'den ipad air 5 satın alınabilir, güya o da eğitim indirimli.
 
Öncelikle YKS sınavına hazirlik için aliyorum. Yurtta kaldigim için telefon vs. calismasi çok zor oluyor kucuk ekrandan. Bütçe olarak 15-16 bin civari çok zorlamasa yeterli iPad mini 6 ya da iPad 10. nesil ikisinden birisini almayı düşünüyorum. Normalde Air5 modelini istiyordum ama TR şartları 👾.
Her neyse, alternatif olarak Android modellere baktım ama pek takip etmedigim için bir bilgim yok. Xiaomi Mi Pad 5 olabilir belki. Neyse, tavsiye verirseniz güzel olur😃
Büyük ekranlı seç Mi pad 5 baya iyi tam bir F/P Ürünü üstüne paranda kalır
 

Geri
Yukarı