16 bin TL'ye alınan R5 5500 - RX 6650 XT sistem nasıldır?

Nasıl toplanıyor?
Bütün parçaları ikinci el alsan en ucuz ilanları bile toplasan imkansız.

Toplamda 16.395TL stok fan alabilir işlemci için kasayı da sonradan alır. Arkadaşın aldığı sisteme kötü demiyorum zaten sadece bu sistem yükseltmek için daha avantajlı bir sistem.

Kasasız olduğunu belirtmen gerek :).

Kasaya gerek yoooook :D

İ

İkinci el alsaydım parçalar yüksek ihtimalle 1 2 senelik olacaktı belki de ekran kartı miming yapılırken kullanılmıştı tek tek toplamayada uğraşmak istemedim.

Doğrudur hocam 2. el parça parça toplamak biraz yoruyor satıcı güvenilir olmayabiliyor ekran kartı güzel ileride bütçen olursa AM5 geçiş yapabilirsin.

Toplamda 16.395TL stok fan alabilir işlemci için kasayı da sonradan alır. Arkadaşın aldığı sisteme kötü demiyorum zaten sadece bu sistem yükseltmek için daha avantajlı bir sistem.

Kasaya gerek yoooook :D

İlanların yerlerine baktınız mı? Van'da 5K yazmış normalde 6.5K'den başlıyor 6600 XT, 100 yıllık PSU böyle kötü bir sistemi 40 yıl düşünsem toplayamam yahu.

İlanların yerlerine baktınız mı? Van'da 5K yazmış normalde 6.5K'den başlıyor 6600 XT, 100 yıllık PSU böyle kötü bir sistemi 40 yıl düşünsem toplayamam yahu.

High Power güzel markadır saçma bir yorum olmuş. Bu bütçede zorlarsa her şekilde toplar hocam SSD'den kısar illaki toplar 6600 XT 6.5k satan bir satıcı da var onu alabilir SSD'den kısar. Tekrar diyorum arkadaşın attığı sistem kötü değil AM5 yükseltme konusundan daha avantajlı olduğundan ben AM5 seçerdim tabii kendi kararı.

High Power güzel markadır saçma bir yorum olmuş. Bu bütçede zorlarsa her şekilde toplar hocam SSD'den kısar illaki toplar 6600 XT 6.5k satan bir satıcı da var onu alabilir SSD'den kısar.

Marka güzel olabilir, 15 yıllık komponentle kasa toplayamazsınız.
Siz mesajınızı savunabilmek için değişik malzemeleri sallamışsınız gibi duruyor.

Onun sisteminden daha iyisini toplamak zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı