Nasıl toplanıyor?
Bütün parçaları ikinci el alsan en ucuz ilanları bile toplasan imkansız.
Kasasız olduğunu belirtmen gerek.
HahahahaKasasız olduğunu belirtmen gerek.
İ
İkinci el alsaydım parçalar yüksek ihtimalle 1 2 senelik olacaktı belki de ekran kartı miming yapılırken kullanılmıştı tek tek toplamayada uğraşmak istemedim.
Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Toplamda 16.395TL stok fan alabilir işlemci için kasayı da sonradan alır. Arkadaşın aldığı sisteme kötü demiyorum zaten sadece bu sistem yükseltmek için daha avantajlı bir sistem.Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasaya gerek yoooook
Yani fps oyunları için gerekli olur. Bütçe varsa oda.İlerde işlemciyi 5 5600 olarak değiştirsem iyi olurmu dar boğaz yaparmı
İlanların yerlerine baktınız mı? Van'da 5K yazmış normalde 6.5K'den başlıyor 6600 XT, 100 yıllık PSU böyle kötü bir sistemi 40 yıl düşünsem toplayamam yahu.
sıkıntı yok 1 sene sonra falan değişirim bencwYani fps oyunları için gerekli olur. Bütçe varsa oda.
1 sene sonra ölü soketteki işlemciyi almak mantıklı değil bence. AM5 e geçersiniz belki AM6 çıkar.sıkıntı yok 1 sene sonra falan değişirim bencw
High Power güzel markadır saçma bir yorum olmuş. Bu bütçede zorlarsa her şekilde toplar hocam SSD'den kısar illaki toplar 6600 XT 6.5k satan bir satıcı da var onu alabilir SSD'den kısar.