16 bin TL'ye ekran kartı ve SSD önerisi

Daha önceden de dediğim gibi, SSD'ye kalan paranın 1000TL'den az olmasına göz yumuyorsan 7700XT alabilirsin. Yok üst sınır 16 bin diyorsan benim gösterdiğim 4060'ı al, üzerine bol miktarda paran kalır.

Daha önceden de dediğim gibi, SSD'ye kalan paranın 1000TL'den az olmasına göz yumuyorsan 7700XT alabilirsin. Yok üst sınır 16 bin diyorsan benim gösterdiğim 4060'ı al, üzerine bol miktarda paran kalır.
Ekran kartında AMD tercih etmeli miyim sizce? Ve şu an elimde bulunan SSD ve HDD okuma-yazma hızları hakkındaki yorumunuzu merak ediyorum. Yeterli veya yetersiz olarak yani.

Ekran kartında AMD tercih etmeli miyim sizce? Ve şu an elimde bulunan SSD ve HDD okuma-yazma hızları hakkındaki yorumunuzu merak ediyorum. Yeterli veya yetersiz olarak yani.
7700 XT, 4060'dan daha iyi bir kart.

Son düzenleyen: Moderatör:
7700 XT, 4060'dan daha iyi bir kart.
Abartmayalım bence o kadarını da. 1030 vs 2080 derecesinde(iki kart örnektir,uçurum fark olduğunu belirtmek için) fark yok aralarında.

Edebilirsin. DLSS3, FG vs. tabii önemli ama tek başına NVIDIA'ya da RTX40 serisi bir kart aldıracak kadar değil.

Buna bakabilirsin, 4060'dan daha iyidir.

Bunlarda ssddir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı