16 dolara Uncharted alınır mı?

Snedy

Decapat
Daha fazla  
Zamanında PlayStation'da bitirmiştim ikisini de şimdi 16 dolara düşmüş. Hesabımda 40 dolar var indirim bitmeden harcamalıyım. Alınır mı sizce?

Hocam bir sürü oyun indirim başyapıt saydığımız. Onları bitirmediyseniz, zaten oynadığınız bir oyuna para vermek çok da mantıklı gelmiyor.

Kesinlikle alınır ama oyunu daha önceden oynamışsın hatırlıyorsan gerek yok o kadar para vermeye bence.

Hocam bir sürü oyun indirim başyapıt saydığımız. Onları bitirmediyseniz, zaten oynadığınız bir oyuna para vermek çok da mantıklı gelmiyor.

Önerin var mıdır hocam ama Baldur's Gate veya Expedition 33 tarzı sıra tabanlı olmasın.

Epic'te varsa oradan alın bence.

Param Steam'de hocam 40dolar boşada harcamak istemiyorum her istediğimde alamıyorum oyun ekonomiden dolayı.

Yok ,ne kadar iyi olsa da 16 dolar 10 yıllık bir oyun için çok fazla.

Param Steam'de hocam 40dolar boşada harcamak istemiyorum her istediğimde alamıyorum oyun ekonomiden dolayı.

Zaten oynadıysan bence gerek yok. Onun yerine başka oyunlara bakabilirsin. Oynamadıysan o fiyatlarda Days Gone var mesela. Ya da illa hikaye tabanlı olsun demezsen 27 dolara Expedition 33 gayet iyidir. 25 dolara Kingdom Come: Deliverance. Yine 25 dolara Elden Ring gibi başka başka başyapıt oyunlar da var. Bende Uncharted oynamış ve çok sevmiştim şu an olsa yine ouynarım fakat başka oyunlara yönelmek daha iyi olacaktır

Kingdom Come: Deliverance 2
Dispatch.
Ghost of Tsushima.
Dying Light the Beast.
Hollow Knight silksong.

Dying Light hariç hepsini oynadım hocam Dying Light 1 ve 2'yi oynadım 3 bana fazla korkunç geldi.

Zaten oynadıysan bence gerek yok. Onun yerine başka oyunlara bakabilirsin. Oynamadıysan o fiyatlarda Days Gone var mesela. Ya da illa hikaye tabanlı olsun demezsen 27 dolara Expedition 33 gayet iyidir. 25 dolara Kingdom Come: Deliverance. Yine 25 dolara Elden Ring gibi başka başka başyapıt oyunlar da var. Bende Uncharted oynamış ve çok sevmiştim şu an olsa yine ouynarım fakat başka oyunlara yönelmek daha iyi olacaktır.

Star Wars Jedi survivor 10 dolar olmuş hocam alınır mı? Sence ilkini oynamıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı