16 dolara Uncharted alınır mı?

Dying Light hariç hepsini oynadım hocam Dying Light 1 ve 2'yi oynadım 3 bana fazla korkunç geldi.

Star Wars Jedi survivor 10 dolar olmuş hocam alınır mı? Sence ilkini oynamıştım.

O oyun hakkında bilgim yok maalesef :( ama eğer korku oyunu seviyorsan Resident Evil 7 ve village Gold paket var 15 dolara. Kesinlikle öneririm. Çok iyi oyunlardır

Ya daha önce oynadığın bir oyunu hatırlarsan almana gerek yok gibi ama istersen al ya da yeni deneyimler edinmek için iyi bir zamandayız.

Dragon Age Origins, Mass Effect Legendry Edition bu ikisi 8 dolar ediyor, harika Rol yapma oyunlarıdır.

Metro serisi şuan steamde güzel bir indirimde harika bir hikaye deneyimi sunuyorlar.

Jedi Survivor, indirimdeyse sepete eklenebilir son zamanlarda yapılan güzel Star Wars oyunlarından ikincisi diyebilirim.

The Outer Worlds 1'e bakabilirsin şuan 3 dolara düşmüş. (Uzayda geçen Fallout New Vegas hissiyati var)

Fallout demişken şuan Fallout 4 GOTY sürümü 7 Dolara düşmüş.

Mafia 1 Definitive Edition derdim ama steam de 6 dolar. Epicte ise 45 lira değmez, o paraya daha iyi oyunlar seçilebilir.

Ya daha önce oynadığın bir oyunu hatırlarsan almana gerek yok gibi ama istersen al ya da yeni deneyimler edinmek için iyi bir zamandayız.

Dragon Age Origins, Mass Effect legendry Edition bu ikisi 8 dolar ediyor, harika rol yapma oyunlarıdır.

Metro serisi şu an Steam'de güzel bir indirimde harika bir hikaye deneyimi sunuyorlar.

Jedi survivor, indirimdeyse sepete eklenebilir son zamanlarda yapılan güzel Star Wars oyunlarından ikincisi diyebilirim.

The outer worlds 1'e bakabilirsin şu an 3 dolara düşmüş. (uzayda geçen Fallout New Vegas hissiyati var)

Fallout demişken şu an Fallout 4 GOTY sürümü 7 dolara düşmüş.

Mafia 1 Definitive Edition derdim ama Steam de 6 dolar. Epic'te ise 45 lira değmez, o paraya daha iyi oyunlar seçilebilir.

Hocam çogunu oyunu oynadım zaten oynamadıklarıma gittim The Alters aldım çok merak ediyordum Star Wars Jedi survivor aldım bir de hell is us.

Hocam çogunu oyunu oynadım zaten oynamadıklarıma gittim The Alters aldım çok merak ediyordum Star Wars Jedi survivor aldım bir de hell is us.

Bunun yanında Tomb Raider serisi Arc Raiders falan da almıştım geçen hafta çok güzel geçti benim için kış indirim dönemi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı