16 GB 3200 MHz RAM oyunlar için yeterli mi?

Çağrı35

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : Ryzen 7 5700x3D
E.Kartı : Asus ROG Strix GeForce GTX 1080 8G Gaming
Ram : 2x8 16GB DDR4 CL16 3200 MHz
Anakart : MSI B550M Pro-VDH WiFi (MS-7C95)
Ütopik bir RAM kullanan oyun var mı şu an piyasa da Online veya Single fark etmez? 2x8 16 GB 3200 MHz RAM günümüz şartlarında yeterli midir?

Şimdilik yeterli ama 1 yıl sonra 2 yıl sonra durum ne olur bilemeyiz. İmkanlar dahilinde ise 32 GB yükseltmesi yapılabilir oyun için daha üzerine çıkmaya gerek yok.

Onlar daha çok render vs. alıyorlar o yüzden normal olduğunu düşünüyorum şahsen.
Hocam render yapanlara lafım yok ama oyun için alanlar var ve bende dedim ki kendi kendime acaba dedim bir oyun 35 40 gb ram mi kullanıyor neden yani oyun için 64 gb

Ütopik bir RAM kullanan oyun var mı şu an piyasa da Online veya Single fark etmez? 2x8 16 GB 3200 MHz RAM günümüz şartlarında yeterli midir?
Şuanda 16gb sınır veya ortalama diyebiliriz. Daha altı ile güncel oyunlarda performans almak mümkün değil fakat 16gb günü çıkartır işinizi görür. İleriye dönük değildir.

Şuanda 16gb sınır veya ortalama diyebiliriz. Daha altı ile güncel oyunlarda performans almak mümkün değil fakat 16gb günü çıkartır işinizi görür. İleriye dönük değildir.
2x8 3200 mhz ramim var şimdi 2 tane daha 8 alsam 3200 millet aynı marka model numarası olmazsa sorun yaşarsın diyor cl leri falan herşeyi aynı da olsa sorun yaşarsın illa da aynı olmalı hepsi diyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı