selamlar konudan alakasız ama ürün tr de kalmadığı için demişsin aynı marka olmak zorunda değil mhz ve cl değerlerli felan aynı olan farklı marka bir ram de alabilirsin uyumlu çalışabilir ben daha bugun geldi farklı marka ama mhz ve cl değerleri aynı ve uyumlu çalışıyor memtes86 ile yaklaşık 4 saat test edildi ve hiç bir sorun çıkmadı
Bilginiz için teşekkür ederim hocam. Ya bilemedim açıkçası ne yapmalıyım. Farklı marka olmaları vs. canımı sıkar ama uygun fiyata gelecekse eğer dediğinizi de yapabilirim.
Hocam 890 TL bütçemi zorlarken 970 TL veremem açıkçası çok fazla artıyor. 760 TL civarında halledebilirim diye düşündüm fakat iyice artmaya başladı fiyatlar.
Arkadaşlar Ryzen 3100 işlemcili sistem sipariş ettim. Patriot Viper Steel 16 GB (8x2) 3000MHz DDR4 RAM var içinde. Ama çoğu yerde bu RAM'in AMD işlemcileriyle uyumsuz olduğunu, sorun yarattığını duydum. Doğru mudur? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.
Arkadaşlar merhaba. Linkini koyacağım ürün alınır mı? Kronik bir sorunu var mı? 10400F ile kullanacağım. @SepuLtura -ẞ- https://www.hepsiburada.com/patriot-viper-steel-8gb-3000mhz-ddr4-ram-pvs48g300c6-p-HBV00000JHJAD?magaza=Hepsiburada
Şu an bunları buldum. Forumda konu içerisinde denk gelmiş ve sormuştum ama şu an o konuyu bulmam imkansız. Böyle bir uyumluluk sorunu olmasa şu an bunu tartışıyor bile olmazdık. Ortada bir sorun var ve siz sorun yaşamadınız diye bunu göz ardı etmek mantıksız. Aynı fiyata başka RAM önerdim neden onu almasın?
Evet bahsettiğim facebook postu bu. Attığınız linkte de yine bir varsayım var. Kaynak falan yok.
Yerli yabancı her tarafı kurcaladım bu "patriot ramler amd işlemci ile sorun çıkartıyor" olayına herhangi bir kaynak, bir kanıt sunulmamış. Boş muhabbet yani.