16 GB DDR4 RAM önerisi

selamlar konudan alakasız ama ürün tr de kalmadığı için demişsin aynı marka olmak zorunda değil mhz ve cl değerlerli felan aynı olan farklı marka bir ram de alabilirsin uyumlu çalışabilir ben daha bugun geldi farklı marka ama mhz ve cl değerleri aynı ve uyumlu çalışıyor memtes86 ile yaklaşık 4 saat test edildi ve hiç bir sorun çıkmadı
Bilginiz için teşekkür ederim hocam. Ya bilemedim açıkçası ne yapmalıyım. Farklı marka olmaları vs. canımı sıkar ama uygun fiyata gelecekse eğer dediğinizi de yapabilirim.
 
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler öncelikle. Sorunları vs. okudum. Paraya kıyıp markaya olan güvenden de ötürü Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram CMW16GX4M2C3200C16 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ürünü alınır mı sizce? Biraz daha yük altına girip alırım yeter ki iyi performans sağlasın bana.

Ballistix çipleri Corsair'a göre daha kaliteli diye biliyorum. İlla RGB olsun dersen alınabilir ama kaliteli olarak Ballistix daha önde.
 
Eki Görüntüle 1014150


Şu an bunları buldum. Forumda konu içerisinde denk gelmiş ve sormuştum ama şu an o konuyu bulmam imkansız. Böyle bir uyumluluk sorunu olmasa şu an bunu tartışıyor bile olmazdık. Ortada bir sorun var ve siz sorun yaşamadınız diye bunu göz ardı etmek mantıksız. Aynı fiyata başka RAM önerdim neden onu almasın?
Evet bahsettiğim facebook postu bu. Attığınız linkte de yine bir varsayım var. Kaynak falan yok.

Yerli yabancı her tarafı kurcaladım bu "patriot ramler amd işlemci ile sorun çıkartıyor" olayına herhangi bir kaynak, bir kanıt sunulmamış. Boş muhabbet yani.
 
En ucuz kit 780 TL civarinda falan ama arada 40 TL fark varken bunu almak cok daha mantikli.

Tamda bunu yazıcaktım kesinlikle alınır pişman olmazsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı