bütçe yok hocam paraya mecbur kıyacağım bütçe gerekirse 2500 - 3500Cihazınız ve bütçeniz nedir?
micron ramleri iyimi peki benim leptop bu ram ler ile geldi?Kingston her zaman iyidir. Bazı ram modellerinde de ömür boyu garanti oluyor.
Cihazınız modelini belirtebilir misiniz?bütçe yok hocam paraya mecbur koyacağım bütçe gerekirse 2500 - 3500
micron ramleri iyimi peki benim leptop bu ram ler ile geldi?
Cihazınız nedir belirtebilir misiniz?
Modeli kastetmiştim zaten, laptop olduğunu biliyorum. Cihazın tam modelinide belirtebilme şansınız var mı?ASUS TUF A15 2024 model
Başlıkta oyuncu laptopu diye belirtmiştim moderatörler değiştirmiş
kusuruma bakmayın asus tuf a15 FA507UIModeli kastetmiştim zaten, laptop olduğunu biliyorum. Cihazın tam modelinide belirtebilme şansınız var mı?
![]()
Kingston Fury Impact 16 GB DDR5 4800 MHz CL38 KF548S38IB/16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Impact 16 GB DDR5 4800 MHz CL38 KF548S38IB/16 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Impact 16 GB DDR5 4800 MHz CL38 KF548S38IB/16 Ram özelliklerini incele, 2.067,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Üstte attığım RAM'i tercih edebilirsiniz o zaman.kusuruma bakmayın asus tuf a15 FA507UI
teşekürler. peki bir şey daha sormak istiyorum micron ram ler nasıl iyimidir? benim leptop da bu ram var belki karşılaştırma yapa bilirimÜstte attığım RAM'i tercih edebilirsiniz o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.