16 GB iPhone 6S'e iOS 15 yüklenmeli mi?

desertRüzgar

Decapat
Daha fazla  
16 GB'lik iPhone 6S'e hiçbir uygulama yüklü değilken 9 GB gibi bir kısmı dolu ki güncelleme 4 GB 13 GB yapıyor. Bana neredeyse 2 GB'lik bir alan kalıyor. 15GB'lik depolamanın üzerine çıkınca kasmalar başlıyor) güncellemeyi yine de yapmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam yapmayın bendeki 32 GB hiç mennun değilim benimki 15.0 beta o ayrı konu bir sala*lık yapıp yükseltmedim öyle kaldım geride düşemiyorum sıfırlamayla yetiniyorum yapma.

8 senelik cihaz. Eğer uygulamalar şu anda bulunduğunuz sürümde sorun çıkarmıyorsa güncellemenize gerek yok. İleride daha güncel bir sürüm istiyorum diye tuttururlarsa o zaman güncellersiniz. Zaten ekmeği yenmiş, biraz nefes alsın bari.

Ben de 32 GB'lik modeli mevcut iOS 15 indirdiğimde bir sıkıntı olmadı ama 16 GB'lık sürümde emin değilim.

Yani telefonda oynadığım bir oyun var oda bs güncelleme gelmiş yaptım açılmadı sil yükle yaptım 2 3 kez yine olmadı cihazı aç kapa yaptım olmadı cihazı sıfırladım olmadı en son aklıma sıfırlamak geldi ama güncellemeyi yapınca eski güncellemeyi siler mi yani iOS 14 örneğin 2 GB onun yerine gelirse olur.

Hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…