32 geçin.Sistemi beyaza çeviriyordum RAM'i de yükseltsem mi diye düşünüyordum. 16 GB'den 32'ye geçmek mantıklı mı? Yoksa 16'da kalmalı mıyım?
Sistemi beyaza çeviriyordum RAM'i de yükseltsem mi diye düşünüyordum. 16 GB'den 32'ye geçmek mantıklı mı? Yoksa 16'da kalınır mı?
Önerilen RAM işletim sisteminin kullandığına göre hesaplanıyor, yani minimum 16 GB isteyen bir oyunu 16 GB RAM ile oynayabilirsin, boştaki miktara göre olmuyor.Güncel oyunlarda 16 GB RAM yetmemeye başladı artık önerilen 32 GB minimum 16 GB Windows 4 GB yiyor zaten sana kalan 12 GB yetmez.
Sistemi beyaza çeviriyordum RAM'i de yükseltsem mi diye düşünüyordum. 16 GB'den 32'ye geçmek mantıklı mı? Yoksa 16'da kalınır mı?
Ağır işlerden kastınız render mi eğer oysa öyle işlerle uğraşmıyorum sadece oyun oynuyorum ve videolardan gördüğüm kadarıyla en fazla 2-3 FPS oynuyor onun için stok beklememe gerek var mı?
2025 Ocak ayina girmeden bence şimdiden alın asgari ücrete zam geleceği için pahalı olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.