16 GB RAM 7.95 olarak gözüküyor

Yok sadece Radeon Software sildim.

Oda bir sorundur DDU ile bütün sürücüleri silip NVIDIA'yı geri indir.

RAM'ler de sorun olabilir Memtest ı6 ile tek tek test yapın. Ayrıca RAM'ler kit halinde değilse o da sorun çıkartır. Ek olararak AMD'den NVIDIA'ya geçerken sürücüyü DDU ile sildiniz mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni kartın sürücüsünü yükledim.

Muhtemelen Tek slot RAM görüyor 2.sini görmüyor RAM'leri çıkarıp slotları değiştirin yine olmaz ise tek slot takın sıra ile hangi slotda sorun çıkarıyor veya hangi RAM'de sorun olabilir denemiş olursunuz

RAM'ler de sorun olabilir Memtest ı6 ile tek tek test yapın. Ayrıca RAM'ler kit halinde değilse o da sorun çıkartır. Ek olararak AMD'den NVIDIA'ya geçerken sürücüyü DDU ile sildiniz mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RAM'ler kit halinde olmak zorunda değil.
Aynı marka ve model olursa büyük ihtimal uyumlu olur.

Muhtemelen tek slot RAM görüyor 2.sini görmüyor RAM'leri çıkarıp slotları değiştirin yine olmaz ise tek slot takın sıra ile hangi slotda sorun çıkarıyor veya hangi RAM'de sorun olabilir denemiş olursunuz.

İkisini de görüyor görmese zaten 16 GB RAM demezdi Windows'da.

İkisini de görüyor görmese zaten 16 GB RAM demezdi Windows'da.

Maalesef tek tek tekrar deneyin birtanesinde birşeylik var 8 GB olarak gözüküyor ama içi boş buna benzer bir şey bende yaşadım o olablilr
Maalesef tek tek tekrar deneyin birtanesinde birşeylik var 8 GB olarak gözüküyor ama içi boş buna benzer bir şey bende yaşadım o olablilr

4'ün yanına 4 koydum Windows'da 8 gözküyordu kullanılabilir 3.96 şeklinde tek tek takınca 4'ün biri tek başına sistemi başlatmıyordu içi boş 4'lük gibi bir şeydi yani

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı