Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
@Kayseri Mantısı soğutucuyu tamamen çıkardım Windows açılış ekranında kapandı ancak soğutucuyu vidaları sıkmadan sadece üstüne koyunca gene bir şey değişmedi. Bu arada sanırım yanlış fotoğrafları atmışım bunlar Thaiphoon Burner dan. Soğutucuyu söktükten sonra çektim ancak sanırım zaten böyleydiler ben sanırım yanlış olanları attım.
@Kayseri Mantısı sorun tam olarak nasıl çözüldü emin değilim ama sorun çözüldü. İlk önce ramin 1 tanesini çıkartıp 2 slotta da denedim ardından diğerini denedim ancak Ram lerden bir tanesi bilgisayar açıldıktan kısa süre sonra kapanıyordu. Ben de iki Ram ide taktım ve çalıştırdım sonra bilgisayar düzeldi. Şu anda 16 GB Ram imi kullanabiliyorum ayrıca frekanslarını da 2933 olarak çalıştırabiliyorum. Bilgisayarım 16 GB dan sonra 1 kere takıldı yani dondu ve kapandı ancak bir daha tekrarlamadı. @Kayseri Mantısı hocam çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için.