16 GB RAM, 8 GB kullanılabilir

Suheyl07

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar bende 8 GB bir tane RAM vardı bir tane daha 8 GB RAM aldım Dual Channel falan yapmak için işte gücü kapattım kasayı açtım yeni RAM'i de taktım BIOS yerinde taktığım RAM gözüküyor 2 slot dolu gösteriyor ama Memory 8 GB yazıyor PC açtığımda bellek 16 GB yazıyor ama kullanılabilir sadece 8 GB yazıyor neden böyle oldu çözümü nedir bilen yardım edebilir mi?

IMG_20210308_154306.jpg

IMG_20210308_161923.jpg

Kendin ayarlıya biliyorsun diye biliyorum bende 8 GB RAM vardı 6 GB'ını kullanıyordum şimdi 8'e çıkardım ama nasıl yapıldığını hatırlamıyorum 2 ay önce 8'e çıkardım.

Kendin ayarlıya biliyorsun diye biliyorum bende 8 GB RAM vardı 6 GB'ını kullanıyordum şimdi 8'e çıkardım ama nasıl yapıldığını hatırlamıyorum 2 ay önce 8'e çıkardım.

RAM problemli sanırım çünkü benim diğerini de söktüm sadece bu yeni olanı taktım ve PC açılmadı ekran gelmedi tekrar eskisini takınca çalışmaya başladı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı