16 GB RAM artık yetersiz mi?

Selam, oynadığım oyunlarda RAM kullanımı artık 15 GB seviyelerine dayandı. Ben Ultra da oynuyorum genelde bundan da olabilir ama 16 GB yavaş yavaş 8 GB'nın kaderini yaşıyor.
Sizin fikirleriniz nedir?

Şu an için sorun yok ama 2 seneye Ultra ayarlar için sıkıntı çıkarmaya başlar ama düşük ya da ortalama ayarlar için 5 senesi var bence minimum.

Şu an 16 GB Ram kullanıyorum. Bana yetiyor ama ileride sanırım yetmeyecek. 32 ye geçeceğim ama şimdilik bence erken.

16 GB'nin azından gelmesi için daha çok erken. Sistem ne kadar kaynak varsa hepsini kullanmaya çalışır ondan kullanım yüksek görünür

Selam, oynadığım oyunlarda RAM kullanımı artık 15 GB seviyelerine dayandı. Ben Ultra da oynuyorum genelde bundan da olabilir ama 16 GB yavaş yavaş 8 GB'nın kaderini yaşıyor.

Hocam bende gariban 12 GB RAM var işimi görüyor 16 GB RAM önümüzdeki 2 3 yıl için halen yeterli bence.

RAM'leri yükseltiyorlar hocam yakında çuval çuval RAM taşıyacağız oyunların kullanımı yükselmese 8 GB yetse ne olur ki. Rte hesabı 😂

Eminim çoğu kullanıcıya yeterli geliyordur. Şahsen 12 GB RAM kullanıyorum. Ekran kartı işlemci derken zaten yeterli geliyor. Oynatabileceği oyunlar belli. Şimdi siz Ultra oynadığınız belirtmişsiniz. Her oyunda fazlasıyla yeterli diyemeyiz. Oyundan oyuna değişiklik gösterir. İşlemci, ekran kartı gibi donanımlar RAM performasına göre fazlasıyla iyiyse arttırman iyi olur. En azından kafan rahat olur. Onun dışında 16 GB RAM yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı